Konekorjaamo Riikonen Oy

Helatie 19
80100, Joensuu
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0400 371 204, 0400 576 541
Email: ,

Yrityksen esittely:

Konekorjaamo Riikonen Oy on vuonna 1981 perustettu raskaan kaluston korjaamo ja RIIKO® päällirakennevalmistaja. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi raskaan kaluston hankintaan ja ylläpitoon.

Onpa kyseessä määräaikaishuolto, isompi remontti tai kokonaan uuden kaluston hankinta – saat kaiken tarvittavan yhdestä paikasta. Monimerkkikorjaamona tunnemme kaiken malliset ja ikäiset kuljetuskalustot ja myös tuotteemme on suunniteltu sopimaan kaikkiin markkinoiden automerkkeihin ja malleihin.

Kuulumme kansainväliseen Top Truck korjaamoketjuun ja olemme toimineet Kesla-puutavaranostureiden virallisena asennus- ja huoltopisteenä jo vuodesta 1993.

Tuotevalikoimamme kattaa RIIKO® puutavara-, sora- ja energiapäällirakenteet, Kilafors perävaunut, Özgül puoliperävaunut, Kesla puutavaranosturit, Tamtron nosturivaa’at sekä Meiren lumiaurat ja alusterät.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat raskaan kaluston korjaamopalvelut, katsastuspalvelut, varaosapalvelu, rengaspalvelu sekä nosturiasennukset. Kaikki nämä – saman katon alta.
~ Hakusanat ~

raskaan ajoneuvokaluston korjaukset, puutavara-autojen valmistus, metallin alihankinta, teräspalvelukeskus, konepaja, robottihitsaus, hitsaus, konekorjaamo, polttoleikkaus, plasmaleikkaus


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy