Palvelun käyttöohjeet

Yleistä hakutoiminnoista

Aloitussivun hakulomakkeella voit hakea yrityksiä, kohteita sekä palveluja joko paikkakunta/palvelu tai vapaasanahaulla. Voit tarvittaessa rajata hakutulokset syöttämäsi paikkakunnan lähiseutuun.
Kaikkia hakukenttiä ei toki tarvitse täyttää, vaan yksikin riittää. Mitä useamman kentän täytät, sitä rajatummin saat tuloksia. Esimerkiksi, jos syötät paikkakunta-kenttään "koski" ja asiasanan kenttään "öljynvaihto", saat listan alanyrityksistä tai alueista, joiden toimipaikka kuvauksessa esiintyy sana "koski" ja joiden palvelualaan kuuluu öljynvaihto.

Yrityksen tai alueen nimi saattaa olla taivutetussa muodossa; Esimerkiksi "Karimäki" voi olla hakemistossa nimellä "Karimäen alue". Tuo kannattaa ottaa huomioon hakusanaa valitessa. Jos haet sanalla "karimäki", et välttämättä löydäkään kohdetta, jos se on kirjoitettu edellämainitussa pidemmässä muodossa. Sen sijaan kannattaa hakea osittaisella sanalla "karimä", koska se osa sanasta esiintyy kaikissa taivutusmuodoissa. Tämä kannattaa muistaa, jos törmäät hankaluuksiin kohteita etsiessäsi.

Haettavan asiasanan nimi on kirjoitettava aina kokonaan.

Haku käynnistetään klikkaamalla Etsi-painiketta. Jos hakutuloksia on paljon, ne jaotellaan sivuiksi, jolloin oikealle ilmestyy lista sivunumeroista. Hakutuloslistalta pääset katsomaan kunkin kohteen tietoja klikkaamalla sen nimeä.

Hakutulokset

Paikkakunta/palvelu-haun tuloksiin tulevat mukaan myös ne yritykset, asiasanat tai kunnat, joiden toiminta- eli markkina-alue kattaa haussa määritellyt reunaehdot. Esim. haet kotikuntasi yrityksiä ja saat hakutuloksiin myös sellaisiä yrityksiä, joiden kotipaikka saattaa olla aivan muualla, mutta ovat käytettävissä myös hakemallasi paikkakunnalla.
Voit rajata hakutulokset syöttämäsi paikkakunnan lähiseutuun, rastittamalla ko. valintaruudun. Vapaasanahaku hakee yrityksen nimi-, toimiala-, osoite-, yhteys-, kuvaus- ja asiasana-tiedoista annettua hakufraasia ja saattaa antaa helposti turhiankin hakutuloksia.

Aakkostetut luettelot

Hakutoiminnon sijaan voit etsiä yritystä tai palvelua luettelomme avulla. Valitse sieltä kirjain, minkä jälkeen voit selata numeroiduilta sivuilta etsimäsi paikan. Nykyisin luettelosivulla on myös aakkosellinen lista Suomen kunnista.

Puuttuvat tiedot

Jos huomaat, että jokin olennainen yritys puuttuu hakemistostamme, tai jos tiedoissa on virheitä, voit ottaa yhteyttä palautesivun avulla. Ilmoitathan viestissä uudet tiedot mahdollisimman tarkasti sekä mieluiten myös lähteen, josta ne on saatu, jotta voimme tarvittaessa tarkistaa ne.

 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy