Makron Engineering Oy

Norokatu 5
15170, Lahti
etsi kartalta >>

Puhelin: (03) 812 312
Faksi: (03) 733 1299
Email: ,

Yrityksen esittely:

Makron Engineering Oy

Yrityksen toiminnan historia alkaa vuodesta 1974, jolloin koneenrakennusyritys Makron Oy perustettiin. Vuodesta 1999 lähtien yritys on toiminut nimellä Makron Engineering Oy ja tuotteiden valmistus on tapahtunut yhteistyössä valittujen kumppanuustoimittajien kanssa.

Tänään Makron Engineering Oy suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa hirsi- ja puuelementtitalojen sekä selluvillan valmistukseen tarkoitettuja korkealuokkaisia koneita ja laitteita.

Palvelukokonaisuus

Makronin asiantuntijat palvelevat taloteollisuudessa toimivia asiakkaitaan palvelukokonaisuudella, joka kattaa suunnittelun, valmistuksen, toimitukset, asennuksen, käyttöönoton ja koulutuksen sekä huollot. Palvelumme lähtökohtana on investointikartoitus, joka tähtää asiakkaamme kilpailukyvyn, tuotantokapasiteetin ja laadun parantamiseen.

Makron -teknologiaa Suomesta maailmalle

Makron Engineering Oy:n toimipiste sijaitsee Lahdessa. Yrityksen strategisten valmistuskumppanien toimipisteet sijaitsevat myös Lahdessa ja sen lähiympäristössä.

Makron -teknologiaa on toimitettu yli 20 maahan ympäri maailmaa. Yrityksellä on myyntiedustukset Venäjällä, Baltian alueella, Ukrainassa, Lähi-Idässä, Etelä-Amerikassa ja Pohjois-Amerikassa.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Maansiirto Karvinen Oy
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy