Kojair Tech Oy

Teollisuustie 3
35700, Vilppula
etsi kartalta >>

Puhelin: (03) 471 7000
Faksi: (03) 471 7077
Email:

Yrityksen esittely:

Ylivertaista pohjoismaista puhdasilmateknologiaa
Turvalliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn

Puhdasta ilmaa tarvitaan useissa erilaisissa prosesseissa, joissa haitallisten partikkelien pääsy prosessiin on minimoitava. Tällaisia ovat useat elintarvike- ja lääketeollisuuden valmistusprosessit, erityistä puhtautta vaativat tuotantotilat, tutkimuslaitosten laboratoriot, sairaalan leikkaussalit jne.

Kojair Tech Oy:n tavoitteena on kehittää ja tarjota yhä tehokkaampia ja monipuolisempia sovelluksia ja ratkaista yhteistyössä asiakkaiden kanssa kaikki prosessin ilmanpuhtauteen liittyvät ongelmat. Meillä Kojair Tech Oy:ssä on 40 vuoden vahva kokemus erilaisten puhdasilmasovellusten suunnittelusta ja valmistuksesta. Olemme toimittaneet laminaarivirtauskaappeja, mikrobiologisia suojakaappeja, puhdastiloja ja räätälöityjä ilmastointijärjestelmiä eri puolille maailmaa. Jälleenmyyjäverkostomme Euroopassa huolehtii myynnin ohella laitteiden huolloista ja käyttöönotosta.

Panostamme jatkuvasti vahvaan tuotekehitykseen tuomalla markkinoille yhä kehittyneempiä puhdasilmasovelluksia sekä helpottamaan työtä että suojaamaan haitallisten aineiden vaikutuksilta.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy