Tervolan Luontolomat

Reutuaavantie 813
95300, Tervola
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0400 974 137
Email:

Yrityksen esittely:

Luontolomat tarjoaa korkeatasoisia mökkejä lomanviettoa varten. Mökit sijaitsevat kauniin Vähäjoen rannalla luonnon rauhassa.

Talvella voi harrastaa hiihtoa opastetuilla hiihtoladuilla tai kokeilla kalastusonneaan Vähäjoella. Myös moottorikelkkailu on mahdollista valmiiksi merkityillä kelkkareiteillä. Heti aamulla tai päivän päätteeksi voi pulahtaa vilvoittavaan avantoon. Luontolomat - kohteen läheisyydessä on erinomaisia matkailukohteita kuten Ounasvaaran laskettelurinteet ja Arktikum -keskus Rovaniemellä, joulupukin pajakylä napapiirillä,Kemin lumilinnaja jäänmurtaja Sampo Kemissä. Ranualla voi tutustua eläinpuistoon kaikkine eläimineen ja Tervolassa voi kokeilla tilauksesta poro- ja koiravaljakkoajeluja.

Kesä ja syksy ovat parasta aikaa pienriistan metsästykseen, kalastukseen, melontaan, patikointiin, uintiin, pyöräilyyn, marjastukseen ja sienestykseen Luontolomat -kohteen läheisyydessä. Luontolomat on karjatila, joten et voi välttyä näkemästä kesäillasta nautiskelevia lehmiä maatilan pelloilla. Luontolomat -kohteessa voi tutustua maatilan elämään ja eläimiin. Luontolomat - kohde voi tarjota tilauksesta myös hevosajeluja läheisiltä hevosen omistajilta.


Tagit

 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Maansiirto Karvinen Oy
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy