Timantti-Nieminen Oy

Pormestarinkatu 1 as. 1
26100, Rauma
Matkapuhelin: 0500 - 53 24 17
Email:

Yrityksen esittely:

Maanrakennus, purku- ja timanttityöt kaikkialla Suomessa

Timantti-Nieminen Oy on raumalainen vuonna 1994 perustettu yritys, joka kuitenkin on toiminut aikaisemmalla nimellä yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1964. Timantti-Nieminen Oy perustettiin osittaisen sukupolvenvaihdoksen yhteydessä.

Teemme ammattitaidolla kaikki purkutyöhön, timanttiporaukseen ja -sahaukseen sekä maanrakennukseen liittyvät urakat. Lisäksi toimintaamme kuuluvat myös erikoistyökaluja ja erityisosaamista tarvittavat purkutyöt sekä timanttityöt.Erikoisalana rakennusten kokonaispurku

Olemme erikoistuneet eritoten teollisuuslaitosten ja rakennusten kokonaispurkuihin sekä erilaisiin saneeraustöihin joissa aikataulut ovat laadittu erittäin vaativiksi. Tällaisissa kohteissa pystymme parhaiten hyödyntämään monipuolista purku-, timanttityö ja maanrakennusosaamistamme.Kierrätys ja ympäristölupa

Yrityksellämme on kiviainespohjaisen purkujätteen käsittelyyn ympäristölupa. Käsittelemme syntyvän purkujätteen asianmukaisesti, kuormittaen mahdollisimman vähän kaatopaikkoja, ja kierrättäen mahdollisimman tehokkaasti.


Koulutettu henkilökunta ja kunnon kalusto

Koko henkilökuntamme on suorittanut tulityö-, työturvallisuus- sekä vesihygienian osaamiskoulutuksen. Voit siis luottaa siihen, että työt sujuvat turvallisesti ja käytössä on asianmukainen varustus ja työvälineet. Monipuolinen kalustomme pidetään ajan tasalla ja hyvässä kunnossa. Hyödynnämme töissämme uusinta teknologiaa, jotta toivottu lopputulos saavutetaan mahdollisimman kustannustehokkaasti.


Palvelumme

timanttisahaukset

timanttiporaukset

purkutyöt

erikoispurkutyöt

maanrakennustyöt

maansiirtotyöt

jätteenkäsittely


Array
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy