A Jalander Oy

Muurlantie 101
25130, Muurla
etsi kartalta >>

Puhelin: (02) 728 050
Faksi: (02) 728 0520
Email:

Yrityksen esittely:

A. Jalander Oy on perinteikäs, dynaaminen yritys, jonka juuret ovat suomalaisessa lannoiteteollisuudessa. Alunperin liiketoiminta käsitti laivanselvitys- ja huolintatoimintaa, mutta laajeni vähitellen kuormalavojen suunnitteluun ja valmistukseen. Kuormalavojen valmistus aloitettiin 1985.

Vaikka toimintamme painopiste onkin kuormalavoissa, on laivanselvitystoiminta Kokkolassa edelleen tärkeä osa liiketoimintaamme.

Yhtiön lavatehtaat sijaitsevat Oulussa ja Muurlassa, jossa on myös yhtiön pääkonttori. Tehtaiden sijainti teollisuuden painopistealueilla mahdollistaa varmat, kilpailukykyiset toimitukset kaikkialle Suomeen.

Viimeisen vuosikymmenen aikana olemme uusineet voimakkaasti tuotantolaitteistoamme, kapasiteettiamme sekä kehittäneet määrätietoisesti toimintaamme. Valmistamme vuosittain lähes 2 000 000 lavaa. Toimintamme kehittämisen ja palvelukykymme varmistamiseksi olemme rakentaneet ISO 9001 -standardin mukaisen laatujärjestelmän. Todisteeksi toimintamme tasosta, laatu-järjestelmällemme on myönnetty ISO 9001 -standardin mukainen hyväksyntä eli laatusertifikaatti ainoana kuormalavoja valmistavana yrityksenä.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy