Stonecon Oy

Melkonkatu 16 B
00210, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 802 6340
Faksi: (09) 802 6360
Email:

Yrityksen esittely:

Stonecon Oy perustettiin helmikuussa 1989. Alkuaikojen toimeksiannot olivat kivimateriaaleihin ja rakennetekniikkaan liittyviä suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviä. 1990 -luvulla toiminnan painopiste siirtyi suunnitteluun, rakennuttajatehtäviin ja valvontaan. Olemme osallistuneet useimpien merkittävien kotimaisten kivirakennuskohteiden suunnitteluun ja toteutukseen.

1980-luvulta lähtien olemme myös toimineet konsulttina useissa kansainvälisissä hankkeissa. Samalla on osallistuttu kivirakentamisen valmiuksien kehittämiseen mm. alan normien ja standardien valmisteluun. Stonecon Oy:n perustaja ja pääkonsultti DI Pekka Mesimäki on työskennellyt kivirakentamisen laati vuosina 1993-1994 Kiviteollisuusliitto ry:n tilauksesta Luonnonkivikäsikirjan, joka on kattava kivirakentamisen perusteos.

Toimeksiantojen ydinosaaminen on Stonecon Oy:ssä. Projektikohtaisesti tarvittavan muun erikoisasiantuntemuksen osalta täydennämme osaamistamme vakiintuneen koti- ja ulkomaisen yhteistoimintaverkoston avulla. Stonecon Oy tarjoaa tilaajalle ammattitaitoisen organisaation, joka osallistuu rakennushankkeeseen sovituin valtuuksin.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy