Selega System Ky

Teollisuuskatu 1
44150, äänekoski
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0400 344205
Email:

Yrityksen esittely:

SELEGA SYSTEM Ky on 1983 perustettu sähköalan yritys. Aloitimme erilaisilla elektroniikkatuotteilla ja laajensimme omakotitalojen sähköistyksiin. 90-luvun alussa löysimme yhteydet ohjelmoitavien komponenttien valmistajaan ja aloitimme yhteistyön, jonka ansiosta pääsimme tutustumaan tekniikkaan pintaa syvemmältä. Tämän yhteistyön tuloksena olemme olleet kouluttamassa satoja suomalaisia sähköalan ihmisiä ja toimineet tuotteiden testauksissa ja kehittelyssä.

Vuosituhannen vaihteessa aloitimme kodinohjausjärjestelmien vakioinnin, jonka tuloksena tuotteistimme keskusratkaisut ja niihin sopivat ohjelmistoratkaisut. Näin sai alkunsa markkinoilla hyvän vastaanoton saaneet älykkäät vakiokeskukset.

Talojen monimuotoisuus kuitenkin edellyttää monia erilaisia ratkaisuja ja siksi tarvitaan talokohtaista räätälöintiä. "Pyörää" ei kuitenkaan tarvitse jokaiseen kehittää uudelleen, joten tarvitaan vain valikoima ennalta mietittyjä ratkaisupaketteja, joista kootaan kuhunkin tapaukseen sopiva kokonaisuus. Tämä on se vuosien työn ja kokemuksen tulos; järjestelmä - systeemi - SELEGA SYSTEM.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy