Camping Merihelmi

Rynkyntie 35
95100, Kuivaniemi
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 563 3130
Email:

Yrityksen esittely:

MERIHELMI - HYVÄN TUULEN KEIDAS MATKALLA POHJOISEEN

(HELMI PERÄMEREN JA 4-TIEN VARRELLA)

Aivan 4-tien varrella, upealla merinäköalalla varustettu Viihde- ja matkailukeskus Merihelmi toivottaa Sinut tervetulleeksi lyhyemmälle tai pitemmälle virkistäytymispysähdykselle. Ruoasta ja juomista nauttiessasi voit nauttia upeista merinäkö-aloista tai piipahtaa torniin kiikaroimaan Perämeren ulapalle. Kesäisin viihtyisä terassimme odottaa vierailuasi. Viihtyisässä A-oikeuksin varustetussa ravintolassamme palvelemme Sinua mielellämme.

Erilaiset tilaisuudet onnistuvat meillä aina. Käytettävissäsi on kabinetti 1-20 henkilölle ja siitä suuremmille ryhmille tilat löytyvät Merisalista johon sopii yhtä aikaa ruokailemaan noin 130 henkilöä. Suunnittelemme kanssanne tilaisuuden tarjottavat ja autamme mielellämme muissakin asioissa.



CAMPING ALUE

Aivan 4-tien vierellä, silti suojaisasti, Camping Merihelmi palvelee matkailijaa korkekatasoisesta huoneistomajoituksesta perusmökkiin. Alueella myös asuntovaunu- ja -autopaikkoja joista suurin osa on sähköistetty. Talviaikaan loka-huhtikuu varaukset Ravintola Merihelmen kassalta 08.00- 20.00 välisenä aikana. puh. 08-7246900 tai

040-5633130 Jouni Aikio.

Oulusta pohjoiseen n. 70 km, Kemistä etelään n. 40 km, siis lyhyt poronkusema kummastakin.


Tagit

matkailu
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy