Urheilupuiston jäähallit / Myyrmäen Urheiluhallit Oy

Raappavuorentie 10, PL 40
01601, Vantaa
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 477 0450
Faksi: (09) 477 04550
Email:

Yrityksen esittely:

Myyrmäen Urheilupuisto jäähallit ovat olleet kasvuympäristönä usealle suomalaiselle jääkiekkosuuruudelle. Muun muassa Ville Peltonen, Ruudun veljekset, Antti Pihlström, Kapasen veljekset sekä viimeisimpänä Stanley cup-mestaruutta keväällä 2008 juhlinut Valtteri Filppula ovat kaikki ammentaneet jääkiekko-oppinsa Urheilupuiston ympäristössä.

Seurojen ylläpitämä vireä junioritoiminta on takeena, että Myyrmäen Urheilupuistosta kasvaa myös tulevaisuudessa tulevia ammattilaisia SM-liigaan sekä ulkomaiden ammattilaiskentille.

Jääkiekkoilijoiden lisäksi jäähalleilla viihtyvät kaukalopallon ja ringeten pelaajat sekä taito- ja muodostelmaluistelijat.

Varsinaisella jääurheilukaudella elokuun puolivälistä huhtikuun puoliväliin molempien jäähallien vuorot ovat urheiluseurojen käytössä. Vakiovuorot ovat haettavissa keväällä. Kevät- ja kesäjäätä voi varata puh. 09 4770 450.

Jos haluat mukaan seuratoimintaan tai luistelukouluun, ota yhteyttä seuroihin, Myyrmäessä jääkiekon luistelukoulun järjestää EVU, taitoluistelussa EVT. Ringettestä vastaa Ringette Walapais.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy