Operator MSR Oy

Castreninkatu 13
00530, Helsinki
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 045 133 0404
Faksi: (09) 753 1400
Email:

Yrityksen esittely:

Operator on vuonna 2004 perustettu yritys, joka harjoittaa sotilas- ja turvallisuusvarusteiden maahantuontia sekä tukku- ja vähittäismyyntiä. Kuluttajille myymme tuotteet verkkokaupan sekä varastomyymälän välityksellä. Kantavana ideana on toimittaa kuluttajille alan parhaat varusteet nopeasti ja vaivattomasti.

Valikoimissamme on ainoastaan tuotteita, jotka ovat suunniteltu ja valmistettu ammattikäyttöä varten, joten laatuun voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Valikoimissa ei siis ole esim. Aasiassa airsoft tai paintball-käyttöön valmistettuja halpakopioita. Toisaalta taas monet vakavammin em. lajeja harrastavat suosivat tuotteitamme korkean laadun vuoksi.

Asiakaskuntamme muodostuu pääasiassa sotilaista, aktiivisista reserviläisistä, ampujista, metsästäjistä, viranomaisista organisaatioina kuin myös yksityisinä henkilöinä sekä airsoft sekä paintball-harrastajista. Tuotevalikoimaa ylläpidetään ja kehitetään em. ryhmien tarpeita silmällä pitäen.

Eräs toimintamme kulmakiviä on, että pidämme verkkokaupassa vain sellaisia tuotteita, jotka löytyvät suoraan varastostamme ja voidaan toimittaa muutamassa päivässä. Tilaustuotteet ovat selkeästi erillään varastotuotteista tai ne ovat merkitty tilaustuotteiksi. Pääsääntöisesti kaikkien valmistajien kaikki tuotteet ovat tilattavissa.

Tervetuloa ostoksille toivottaa Operatorin henkilökunta


Hakusanat:

maahantuonti, sotilasvaruste, turvallisuusvaruste, tukkukauppa, vähittäiskauppa, verkkokauppa,Tagit

Kauppa
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy