Tapio Lae Oy

Ritalanraitti 4
66440, Tervajoki
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0400 864 393
Email:

Yrityksen esittely:

Tapio Lae Oy on vuonna 1984 perustettu henkilötilausliikenneyritys, joka korostaa kuljetuksissaan ja palveluissaan laatua, siisteyttä ja ylellisyyttä.

Ammattitaitoinen palvelumme alkaa yhteydenotostasi ja jatkuu auton oven avauksella ja kuljettajan tervehdyksellä aina päätepysäkille asti riippumatta siitä minne menet tai kuinka suurella joukolla!

Tapio Laelta löydät laadukkaat valmismatkat sekä kotimaan sisällä että ulkomaille!

Räätälöitkö ryhmällesi omaa matkaa? Suunnittelemme mielellämme matkoja juuri sinun ryhmääsi varten. Järjestämme teidän tarpeille soveltuvat hotellit, oppaat, ruokailut ja muun ohjelman.

Moderni ja tyylikäs kalustomme koostuu 13 taksista, pienoislinja-autosta ja isosta linja-autosta. Turvalliset ja ympäristöystävälliset automme takaavat ikimuistoisen reissun matkustit yksi tai ryhmässä!

Automme soveltuvat tarkoitukseen kuin tarkoitukseen. Esteettömät automme sisältävät invahisseistä aina pyörätuoleihin ja paareihin saakka. Säilytä virvokkeesi jääkaapin kylmyydessä tai nauti pullakahvit suoraan auton keittimestä. Pidä palaveri autossa, surffaile netissä tai nauti elokuvasta. Toteutamme pienimmätkin toiveesi parhaamme mukaan!

Pyydä tarjous tai tilaa kuljetus suoraan kotisivuiltamme!


Tagit

liikenne
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Maansiirto Karvinen Oy
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy