Suomen Ratsastajainliitto ry / Finlands Ryttarförbund rf

Valimotie 10
00380, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: Vaihde: 09 2294 510
Email:

Yrityksen esittely:

Ratsastajainliiton alaiseen toimintaan tullaan mukaan ratsastusseuran kautta. Ratsastusseuroja on erilaisia ja niissä on luvassa erilaista hyvää seuraa, hauskaa tekemistä, tietoa ja neuvoja. Lähde mukaan koulutuksiin ja tapahtumiin, kilpaile, tule toimihenkilöksi, osallistu kerhoihin tai suorita hevostaito- ja ratsastusmerkkejä.

Hippos-lehti tarjoaa laadukkaan ja tuhdin lukupaketin hevosista ja ratsastuksesta, ja pääset heti mukaan SRL:n uuteen jäsenhuoneeseen, mistä löytyvät esimerkiksi seurojen SRL-jäsenten jäsenedut. Sporttiturvavakuutus antaa turvaa tallimatkalta satulaan saakka, niin Suomessa kuin ulkomailla.

Ratsastajainliiton toiminnassa olet osa ratsastuksen yhteisöä, mukana toteuttamassa merkittävää suomalaista urheilulajia, jossa on mahdollisuus harrastaa omien tavoitteiden mukaisesti. Sinua tarvitaan jakamaan omia, ainutlaatuisia kokemuksia ja harrastamaan laadukkaasti luontoa ja hevosen hyvinvointia kunnioittaen.

Kun valitset Suomen Ratsastajainliiton jäsentallin, saat ammattitaitoisen opettajan, opetuskäyttöön soveltuvan, koulutetun hevosen sekä turvalliset olosuhteet harrastamiselle. Lisäksi tiedät, että hevosten hyvinvoinnista huolehditaan.


Array
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy