Cohkka Guiding and Events Oy

Syrjätie 2
15880, Hollola
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 050 595 7226, 044 0196688
Email: ,

Yrityksen esittely:

Hakusanat:

Matkailu, majoitus, elämysmatkailu, kalliokiipeily, peruskurssi, heliski, vapaalasku, hiihtovaellus, laskuvaellus, vuorikiipeily, jääkiipeily, lumiturvallisuuskurssit, jäätikkökurssit, opastus, retket, vapaalaskuleirit, vuoristo-opastus, Saamenmaa, Pohjois-Norja, Chamonix, Kilpisjärvi, Alpit, Cohkka Guiding and Events Oy

Cohkka on saamea ja tarkoittaa vuoren huippua. Cohkka on myös vuonna 2003 perustettu opastuksiin ja koulutuksiin erikoistunut palveluyritys.

Ohjelmistomme koostuu pääasiassa lasku- ja kiipeilyopastuksista sekä koulutuksista. Toimintaamme kuuluu myös koiravaljakko- ja moottorikelkkasafareita. Toimimme Alpeilla, Lapissa ja eteläisessä Suomessa niin kesällä kuin talvellakin.

Osaamisemme perustuu lajiemme pitkäaikaisen harrastamisen mukanaan tuomaan erittäin vankkaan kokemukseen sekä monipuoliseen kouluttautumiseen. Näkemyksemme siitä millaista vuorilla ja erämaissa liikkuminen parhaimmillaan on takaa hauskan ja nautittavan sekä jännittävän ja haasteellisen elämyksen.

Toimintamme onkin aina asiakaslähtöistä: ohjelmamme suunnitellaan osallistujien lähtökohdat ja tavoitteet huomioiden. Kertokaa meille toiveenne ja me toteutamme ne!


Tagit

matkailu
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy