DSV Domestic Oy

Tulkintie 29
01740, Vantaa
etsi kartalta >>

Puhelin: (020) 738 8555, (020) 738 8690
Matkapuhelin: 0400 411 222
Faksi: (020) 738 8620
Email: ,

Yrityksen esittely:

DSV Domesic Oy tarjoaa yli yön kuljetuspalveluja koko Suomen alueella. Kuljetuspalvelut tuotetaan DSV:n ammattitaitoisen henkilökunnan, tehokkaan terminaali-verkoston sekä paikallisten liikennöitsijöiden toimesta.

Palvelut

Kotimaan yli yön kuljetuspalvelut ovat ydinosaamistamme. Kattavan terminaaliverkoston ja alueellisten liikennöitsijöiden avulla tavara toimitetaan ovelta ovelle täsmällisen aikataulun mukaisesti. Haluamme toimia asiakkaan kumppanina, integroimalla ja kehittämällä prosessejamme saamme luotua asiakkaillemme tehokkuutta ja kilpailuetua. Menestyksemme on riippuvainen asiakkaidemme menestyksestä.

Historia, nykypäivä

DSV Domestic Oy on perustettu vuonna 1983 alueellisten liikennöitsijöiden toimesta. Tänä päivänä kuulumme DSV Group:iin ja näin ollen kykenemme yhdistämään kotimaan ja ulkomaan kuljetusvolyymeja.

Kuljetusverkosto

Kuljetusverkostomme perustuu alueellisiin liikennöitsijöihin, jotka paikallisen osaamisensa ja yrittäjyytensä kautta kykenevät tuottamaan yksilöllistä ja täsmällistä palvelua asiakkaillemme. Kuljetusverkostomme toimii 25 alueellisen terminaalin kautta, jotka ovat sijoittuneet liikenteellisiin solmukohtiin. Verkoston toimintaa ohjataan ja kehitetään valtakunnallisesti DSV:n henkilökunnan ja toiminnanohjausjärjestelmän kautta. Näin asiakkaamme saa palvelun samanlaisena paikasta riippumatta ja asioiminen on helppoa tuttujen yhteyshenkilöiden kautta.


Tagit

liikenne
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy