Lentokoulu Pirkanmaa Oy

Varikontie 30
33960, Pirkkala
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0400 979 029
Email:

Yrityksen esittely:

Olemme pitkän linjan ammattilaisten perustama lentokoulu, joka on suunnattu sekä aloittaville harrastelentäjille että heille, jotka haluavat täydentää kelpuutuksiaan ja osaamistaan aina mittarilentokoulutukseen ja monimoottorikoulutukseen asti. Lentokoulu Pirkanmaan Oy:n kautta on myös mahdollista kouluttautua CPL- lentäjäksi ja suorittaa ATPL- teoriat.

Tarjoamme koulutusta erikokoisissa oppilasryhmissä tai jopa yksityisopetuksena joustavin aikatauluin. Koulutuksen voi suorittaa työn ohessa iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme PPL-lupakirjakoulutusta, mahdollisuuden tarkastus- ja kertauskoululentojen suorittamiseen, matkalento IFR-koulutusta (EIR) sekä koulutusta täyteen IFR-lentämiseen. Meillä on myös tarjonnassamme ATPL-koulutus (yhteistyössä XAMK:in kanssa Mikkelissä) ja kaksimoottorilentokoulutus (URPT).

Helikopteri PPL(H) koulutus voidaan toteuttaa mikäli muutaman oppilaan ryhmä saadaan koottua.

Kaikki vastuuhenkilömme ja opettajamme ovat ilmailun ammattilaisia sen eri osa-alueilta. Koulutus tapahtuu teorioiden osalta tuntiopetuksena. Lentokoulutus tapahtuu yleisimmillä lentokonemerkeillä.
Koulutus on lisäksi mahdollista suorittaa osittain FNPT-”simulaattorilla”. FNPT:tä käytetään PPL-perusmittarikoulutuksessa sekä mittarilentokoulutuksessa.

Olemme toimineet vuodesta 2009 alkaen. Toimipisteemme sijaitsevat Tampere-Pirkkalan lentokentällä ja Mikkelin lentoasemalla. Mikkelissä teemme yhteistyötä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK:in kanssa. Yhteistyömme avulla on mahdollista suorittaa Sähkö- ja automaatiotekniikan insinööritutkinto (AMK) sekä liikennelentäjän lupakirja (ATPL) samanaikaisesti. Järjestämme koulutuksia myös muualla Suomessa mahdollisuuksien mukaan.

Koulutuksen jälkeen on myös mahdollista vuokrata lentokoulutuksessa käytettyjä lentokoneita yhteistyöyrityksemme Air Spark Oy:n kautta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Array
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy