KL Mechanics Oy

Lunkintie 16
90460, Oulunsalo
etsi kartalta >>

Puhelin: (010) 830 3600
Faksi: (010) 830 3601
Email:

Yrityksen esittely:

KL Mechanics Oy on alihankintakoneistukseen erikoistunut sopimusvalmistaja. Monipuoliseen osaamiseemme kuuluu valmistus suunnittelusta kokoonpanoon asti. Hallitsemme kokonaisuuden, joten asiakkaamme saavat mekaniikan suunnittelun, koneistuksen ja kokoonpanopalvelut samasta paikasta. Teemme tarvittaessa yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Erikoisosaamistamme ovat muun muassa elektroniikka- ja tietoliikenneteollisuuden jigit ja testerit sekä muut vastaavat tuotannon apuvälineet. Laadun takaavat kaikilla osa-alueilla asiantuntemus, ammattitaitoinen henkilöstö, CNC -konekanta, kattava alihankintaverkosto sekä vaativat toimeksiannot.

Yrityksemme toimitilat sijaitsevat Oulunsalossa. Nykyaikaisissa tiloissa lähellä lentokenttää pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä laadukkaammin ja tehokkaammin.

Yhteistyökumppaneitamme ovat maailman johtavat elektroniikka-, tietoliikenne- ja automaatioteollisuuden yritykset. Etsimme yhteistyökumppaneita koko ajan myös muilta toimialoilta.

Yrityksemme arvoja ovat muun muassa laatutakuu, asiakkaalle sopiva toimitusaika, kilpailukykyinen hinta, asiakaskeskeisyys sekä luottamus, rehellisyys ja uskottavuus.

ISO14001 sertifioitu ympäristöjärjestelmä


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Maansiirto Karvinen Oy
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy