Lestipuu Oy

Katajaniementie 46
69450, Yli-lesti
Puhelin: (06) 888 9602
Matkapuhelin: 040 506 0340
Faksi: (06) 888 9602
Email:

Yrityksen esittely:

Sijaintimme Suomenselän harjalla mäntykankaiden keskellä tarjoaa hyvät puitteet monenlaisiin harrastuksiin niin kesällä kuin talvellakin. Keski-Pohjanmaan suurin järvi suo mahdollisuuden monipuoliseen kesä- ja talvikalastukseen. Kauttamme järjestyvät myös metsästysluvat alueen laajoille erämaille.

Ohjelmapalvelut:
Järjestämme erilaisia opastettuja patikointiretkiä niin pienille kuin suuremmillekin ryhmille Peuran polun maastossa. Reittejä löytyy parin tunnin patikoinnista aina useamman päivän kestävään vaellukseen. Talvella vaelluskengät vaihdetaan lumikenkiin. Järjestämme lumikenkäsafareita 5-20 henkilön ryhmille. Retki voidaan haluttaessa toteuttaa myös järven jäällä joko kokonaan tai osittain. Kauttamme järjestyvät myös majoitus eritasoisissa olosuhteissa ja ateriapalvelut ohjelmapalveluiden yhteydessä.

Mökit:
Lestijärven rannalla sijaitsevat mökit tarjoavat mahdollisuuden lomanviettoon ympäri vuoden. Keski-Pohjanmaan suurin järvi ja ympäröivä maasto mahdollistavat monipuoliset luontoharrastukset. Mökeissä on perusmukavuudet ja kaksi isointa mökkiä (Tupiainen ja Hietikko) ovat MALO-luokiteltuja (Maaseutulomien luokitusjärjestelmä).

Vuokraamme seuraavia harrastusvälineitä:
• Kanootti
• Veneen moottori
• Polkupyöriä
• Lumikenkiä
• Moottorikelkka

Tiedustele myös muita harrastusvälineitä mökeille ajanvietteeksi!


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Vesijohtoliike Thomander Ky
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Etelän Tila
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy