Lestipuu Oy

Katajaniementie 46
69450, Yli-lesti
Puhelin: (06) 888 9602
Matkapuhelin: 040 506 0340
Faksi: (06) 888 9602
Email:

Yrityksen esittely:

Sijaintimme Suomenselän harjalla mäntykankaiden keskellä tarjoaa hyvät puitteet monenlaisiin harrastuksiin niin kesällä kuin talvellakin. Keski-Pohjanmaan suurin järvi suo mahdollisuuden monipuoliseen kesä- ja talvikalastukseen. Kauttamme järjestyvät myös metsästysluvat alueen laajoille erämaille.

Ohjelmapalvelut:
Järjestämme erilaisia opastettuja patikointiretkiä niin pienille kuin suuremmillekin ryhmille Peuran polun maastossa. Reittejä löytyy parin tunnin patikoinnista aina useamman päivän kestävään vaellukseen. Talvella vaelluskengät vaihdetaan lumikenkiin. Järjestämme lumikenkäsafareita 5-20 henkilön ryhmille. Retki voidaan haluttaessa toteuttaa myös järven jäällä joko kokonaan tai osittain. Kauttamme järjestyvät myös majoitus eritasoisissa olosuhteissa ja ateriapalvelut ohjelmapalveluiden yhteydessä.

Mökit:
Lestijärven rannalla sijaitsevat mökit tarjoavat mahdollisuuden lomanviettoon ympäri vuoden. Keski-Pohjanmaan suurin järvi ja ympäröivä maasto mahdollistavat monipuoliset luontoharrastukset. Mökeissä on perusmukavuudet ja kaksi isointa mökkiä (Tupiainen ja Hietikko) ovat MALO-luokiteltuja (Maaseutulomien luokitusjärjestelmä).

Vuokraamme seuraavia harrastusvälineitä:
• Kanootti
• Veneen moottori
• Polkupyöriä
• Lumikenkiä
• Moottorikelkka

Tiedustele myös muita harrastusvälineitä mökeille ajanvietteeksi!


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy