Kat-Jus Talli

Metsäuodintie 35
47200, Elimäki
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0500 750 194

Yrityksen esittely:

Kat-Jus -talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Tallilla on yhteensä 20 hevosta ja ponia, joista 14 on tuntikäytössä. Niistä opetushevosia on 6 ja -poneja 8. Tallilla järjestetään ohjattua opetusta kuutena päivänä viikossa.

Toiminta aloitettiin vuonna 2000, jolloin tallin pitäjä, Katri Jussila, aloitti ratsastustuntien ja leirien järjestämisen. Hän myös vastaa yksin tuntien pitämisestä. Tallilla on valaistu hiekkakenttä, ja tavoitteena on rakentaa myös maneesi. Puitteemme sopivat myös kilpailujen pitämiseen ja tallillamme järjestetäänkin pienimuotoisia kilpailuja keväisin ja syksyisin, kuten match show -tapahtumia. Katri Jussila itse sekä hänen tyttärensä Saara Jussila kilpailevat molemmat seura- ja aluetasolla, Saara tosin aktiivisemmin.

Hevoset ovat suomenhevosia, eestin- ja shetlanninponeja sekä puoliveriratsuja. Kat-Jus -talli järjestää myös monenlaista muuta hevosharrastetoimintaa: ratsastustuntien lisäksi on maastotunteja ja ajo-opetusta sekä kesäisin leirejä. Talvisin on mahdollista osallistua rekiretkille. Kat-Jus -tallille tullessa voi olla jo edistynyt tai hakemassa ensimmäisiä hevoskokemuksia: ratsastustunteja on jokaiselle oman tason mukaan pienissä ryhmissä. Idyllinen ympäristö, innostava opetus sekä hyvät kentät ja maastot takaavat luonnonläheisiä elämyksiä.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy