Murron Maansiirto Oy

Rajamaankaari 7
02920, Espoo
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 041 0666, 0500 204151
Email: ,

Yrityksen esittely:

Murtoyhtiöt on perheyritysryhmä kolmannessa sukupolvessa.

Yritysryhmään kuuluu kolme maanrakennus- ja kuljetusalan yritystä: Espoon Maastotyö Oy, Murron Maansiirto Oy, Kuljetus Oy Jyrki Murto. Murtoyhtiöt tarjoavat koneurakointia ja monipuolisia maanrakennustöitä. Toimintamme sijoittuu pääosin Etelä-Suomeen, mutta olemme halukkaita työskentelemään myös muualla Suomessa. Yhtiömme ovat tarjonneet maanrakennuspalveluita jo yli 40 vuoden ajan.

Toiminatamme keskiössä on luotettavuus, ketteryys, nuorekkuus ja joustavuus.

Asiakkainamme ovat yksityiset asiakkaat, erikokoiset yritykset ja kunnat. Suurimpiin asiakkaisiimme kuuluvat Helsingin ja Espoon kaupunki sekä HSY.
Yrityksemme palveluksessa on noin 30 alan ammattilaista.


Kalustoomme kuuluu maanrakennuskoneita. Omistamme pyöräkuormaajia, kaivinkoneita, puskukoneita, kuorma-autoja, valssijyrän, 3D-mittari ja Heatwork- roudansulatuslaitteen. Meillä on sekä tela että pyöräalusteisia kaivinkoneita eri kokoluokissa.

Kalustomme on nykyaikaista ja uutta sisältäen monipuoliset lisävarusteet. Maanrakennuskoneita ja autoja meillä on noin 30 yksikköä.hakusanat:

Maanrakennusurakat, talonpohjat, roudan sulatus, konevuokraus, ajosiltojen vuokraus, kunnallistekniset työt, hallivuokraus, lavavuokraus


Array
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy