Kuljetusliike Peltonen Uolevi Oy

Vuorelankatu 5
20320, Turku
etsi kartalta >>

Puhelin: (02) 467 6090
Matkapuhelin: 050 452 0333, 050 452 0334
Faksi: (02) 467 6091
Email: ,

Yrityksen esittely:

Yrityksen perusti vuonna 1969 Uolevi Peltonen ostamalla silloisen Nesteen ajossa olevan kuljetusliikkeen. Siitä asti on ajettu Nesteen varastoilta pääsääntöisesti Naantalista polttonesteitä asiakkaille.

Vuonna 1984 yritys laajensi toimintaansa ja monipuolistui myös irtorehukuljetuksiin Rehuraisiosta. Yritystä ohjataan tällähetkellä toisesta polvesta ja laajentumisien myötä kalusto koostuu 8 yhdistelmäajoneuvosta jakautuen puolet Nesteen ja puolet Rehuraision kuljetuksiin. Pyörät pyörivät 12:sta ammattitaitoisen kuljettajan voimin.

Yrityksen toimitilat sijaitsevat Raisiossa Ohikulkutien varressa. Toimitilat käsittää oman huoltohallin, konttoritiloineen. Yrityksen koko toiminnasta vastaa Jan Peltonen yhdessä vaimonsa Tarjan kanssa. Pääsääntöisesti kaluston huolto-, korjaus- ja pesutyöt hoituvat omassa hallissa isännän ja huoltomiehen toimesta. Tarjan vastuuna on konttoritöiden lisäksi myös ajojärjestelytyöt.

Yrityksessä on käytössä nykyaikaiset laatuvaatimusten mukaiset järjestelmät. Yrityksen toimeksiantajat ovat Neste Oil Oy ja Rehuraisio Oy.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy