Metlab Oy

Nuutisarankatu 17
33900, Tampere
etsi kartalta >>

Puhelin: (03) 312 45800

Yrityksen esittely:

Metlab Oy on yksityinen, valmistajista ja raaka-ainetoimittajista riippumaton rikkovan aineenkoetuksen laboratorio. Metlab Oy on viranomaisten ja luokituslaitosten hyväksymä akkreditoitu testauslaboratorio (T027). Metlab Oy:n akkreditoinnin piiriin kuuluvia testauksia ovat veto-, isku- ja kovuuskokeet sekä spektrometrianalysointi. Akkreditoitujen testauspalvelujen lisäksi Metlab Oy:n palvelutarjontaan kuuluvat myös mikro- ja makrorakennetutkimukset, vauriotutkimukset sekä korroosiokokeet. Täydentävänä palveluna Metlab Oy tarjoaa myös koesauvojen valmistuksen ja NDT-tarkastusten koordinoinnin. Testaukset nopeasti asiakkaan ehdoilla

Toiminnasta merkittävän osan muodostavat hitsaavan teollisuuden tarpeisiin tehtävät testaukset: hitsauksen menetelmä- ja pätevyyskokeet sekä erilaiset työkokeet. Toinen kasvava alue on vaurioselvitykset, joissa Metlab Oy voi antaa puolueettoman asiantuntija-arvion vaurion syistä.

Metlab Oy on kaikkien Suomessa toimivien laivaluokituslaitosten, Turvatekniikan keskuksen (TUKES) sekä Säteilyturvakeskuksen (STUK) hyväksymä testauslaitos. Koska Metlab Oy on akkreditoitu laboratorio sen antamat testausselosteet tunnustetaan kaikissa EU-maissa.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy