Huittisten kaupunki

Risto Rytin katu 36
32700, Huittinen
etsi kartalta >>

Puhelin: 02 560 4111
Email: ,

Yrityksen esittely:

Huittinen on kaupunki, jossa kauppa kannattaa, palvelut pelaa, kulttuuri kukoistaa ja koulutus kantaa hedelmää.

Huittisten kaupungin asuinympäristö on ihmisläheinen. Runsaan 9000 asukkaan kaupunki tarjoaa kaikki päivittäisessä elämässä tarvittavat palvelut lähes kävelymatkan päässä toisistaan eikä pysäköinti aiheuta ylimääräisiä kustannuksia. Lasten asuinympäristö on turvallinen ja puhdas ja korkeatasoisen asumistason voi saavuttaa ilman miljoonaluokan asuntolainoja.

Huittisten keskustaajama Lauttakylä on talousalueensa ja työssäkäyntialueensa kaupallinen ja liikenteellinen keskus lukuisten erikoisliikkeitten ja markettien ansiosta.

Elintarvikkeiden jatkojalostus on työllistävin toimiala. Huittisten maatalous on pitkälle erikoistunutta. Lisäksi kaupungissa toimii merkittäviä kone-, rakennus- ja laukkualan yrityksiä sekä lukuisa joukko muita pienteollisuusyrityksiä.

Kaupunki tunnetaan myös vilkkaana henkilö- ja tavaraliikenteen sekä autokaupan keskuksena. Opiskelukaupunki tarjoaa myös poikkeuksellisen laajat koulutusmahdollisuudet. Koulutus onkin eräs merkittävimmistä painopistealueista kaupungin kehittämisessä.

Kulttuuritarjonta on korkeatasoista ja monipuolista ja siitä voi nauttia esim. yli 400-paikkaisessa Risto Ryti -salissa. Runsaat sisäliikuntatilat mahdollistavat myös useimpien palloilulajien harrastamisen.

Tuotteet ja palvelut
Kaupungintalo avoinna:
ma-pe 9.00 - 15.00

Puhelinvaihde avoinna:
ma-to klo 8.00 - 15.45
pe ja arkipyhien aattoina klo 8.00 - 15.00
Ajo-ohjeet
Huittisten kaupunki sijaitsee Länsi-Suomen läänissä Satakunnan maakunnassa. Kaupunki kuuluu Porin seutukuntaan.

Liikenteellisesti Huittinen sijaitsee Turun, Tampereen ja Porin kaupunkien muodostaman kolmion keskellä. Välittömästi Huittisten keskustan tuntumassa risteävät Helsinki-Pori -valtatie ja Tampere-Huittinen-Rauma -valtatie sekä Tampere-Turku -kantatie. Sijaintinsa vuoksi Huittinen on erittäin vilkas linja-autoliikenteen risteämispaikka. Linja-autojen pikavuorot kuljettavat yli 2000 matkustajaa päivittäin Huittisten kautta moniin eri suuntiin.

Halkusanat: Huittinen, Risto Ryti-sali, metalliteollisuus, puuteollisuus, yrityspalvelut, asuminen, matkailu, elintarviketeollisuus


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Maansiirto Karvinen Oy
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy