Vuokatti Husky Oy

Vuokatintie 64 b
88610, Vuokatti
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 911 5323
Email:

Yrityksen esittely:

Vuokatin vaarojen kainalossa on kahdeksankymmenen huskyn upea rekikoirakeskus. Siellä Sinua odottavat innokkaat ja ihmisystävälliset siperian- ja alaskanhuskyt ympäri vuoden!

Huskyt ja oppaamme vievät Sinut unohtumattomalle koiravaljakkoretkelle. Sinulla on mahdollisuus ajaa koiravaljakkoa itse tai nauttia kyydistä reessä istuen. Lumettomana aikana ajamme pyöräkärryillä, "Huskymersulla". Rekikoirakeskus on jo sinällään näkemisen arvoinen!

Rekikoirakeskuksessa on viihtyisä ja lämmin vierastupa, missä tarjoillaan kahvit ja järjestetään ruokailuja. Myymme myös matkamuistoja sekä koiranruokaa ja koiratarvikkeita uusiutuneessa myymälässämme (HuskyShop). Vuokatti Husky tarjoaa laadukkaita ohjelmapalveluja ja elämyksiä ympäri vuoden. Pääosassa ovat rekikoirat ja koiravaljakkoretket. Järjestämme myös muita luontoystävällisiä retkiä kuten patikointia huskyjen kanssa. Tarjolla on eripituisia ohjelmia, joten jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto. Seikkailijat, nautiskelijat, lapset, aikuiset ja yritysvieraat saavat asiakaslähtöistä ja ystävällistä palvelua niin koirilta kuin oppailta.

Yrityksemme arvoina ovat luotettavuus, turvallisuus, luonnon kunnioittaminen ja koirien hyvinvointi. Koiravaljakko on ystävällinen valinta!


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Vesijohtoliike Thomander Ky
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Etelän Tila
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy