Ab Fiskaffär Snickars Kalaliike Oy

Strandgränd 11
65920, Norra Vallgrund
Puhelin: 06-3173 806
Matkapuhelin: 050 527 2306, 050 541 7401
Email:

Yrityksen esittely:

Tuotteemme ostetaan noin 150 kalastajalta/kalantuottajalta , jotka työskentelevät Munsalan ja Närpiön välisellä rannikkoalueella.

Ostamme m.m.lohta, siikaa, ahventa, haukea, taimenta, madetta, kuhaa, säynävää lahnaa. Suurin osa kaloista fileeroidaan ja toimitetaan Etelä-Suomen eri tukkukaupoille. Teemme myös kalaostoja suoraan muilta tukkukauppiailta, jolloin ostamme heiltä, lohta, silakkafileeitä ja erilaisia kalasäilöntätuotteita, silliä ja pakastekalaa. Valmistamme myös lipeäkalaa.

Savukalamme (m.m. lohi, siika, taimen, silakka) savustetaan Sundomin savustamossa.

TukkuasiakasToimitamme kalaa tukuttain koko maanlaajuisesti. Asiakkaidemme joukossa on RG-Line.

Toimitamme tilaukset täsmällisesti omilla autoillamme ravintoloille, kouluille, sairaaloille, leipomoille. vanhainkodeille, kaupoille, huoltoasemille, työmaakeittiöille sekä julkisille laitoksille.

Toimitukset suoritamme mieluiten aamupäivisin, mutta on myös mahdollista saada toimitukset iltapäivisin, mikäli niin halutaan.

Yksityisasiakas:

>Norra Vallgrundissa meillä on vähittäiskalakauppa, josta päivittäin voidaan ostaa tuoreita ja savustettuja kalatuotteita sekä kalasäilökkeitä, rapuja , eri kalojen mätiä j.n.e. Myymälämme on auki arkipäivisin klo 09-17 välisenä aikana, lauantaisin klo 09-14 välillä. Sunnuntaisin myymälämme on suljettu.


Array
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy