Sautinkarin matkailukeskus

Sautinkarintie 40
68100, Himanka
etsi kartalta >>

Puhelin: (06) 875 099
Matkapuhelin: 040 345 5119, 046 616 3878
Email: ,

Yrityksen esittely:

Sautinkari on Kalajoen kaupungin omistama, Camping Merituulen hallinnoima vuoden ympäri toimiva kolmen tähden matkailukeskus ja SF-Caravan jäsenetualue, joka sijaitsee Himangalla, Keski-Pohjanmaan maakunnassa valtatie 8:n välittömässä tuntumassa, Perämeren ja Lestijoen rannalla.

Alueella on noin 250 paikkaa matkailuautoille ja -vaunuille, näistä lähes kaikki sähköistettyjä. Lisäksi alueella on 39 lomamökkiä, joista 19 on varustettu saunalla. Mökeissä on suihku sekä pienoiskeittiö astioineen.

Matkailijoiden käytössä on uusi huoltorakennus, upea Sautintupa. Lisäksi alueella on grillikatoksia, wc:itä ja suihkuja, tiskauspaikkoja sekä jokirannassa kolme saunaa, kaksi sähkölämmitteistä ja yksi puulämmitteinen.

Kesäkaudella (1.6.-31.8.) päivittäin, ja talvikaudella viikonloppuisin (pe-su) avoinna olevassa vastaanottorakennuksessa toimii kioski, jossa on tarjolla elintarvikkeita, virvokkeita, makeisia yms. Samassa rakennuksessa sijaitsevassa kahviossa on tarjolla grillituotteita, siellä voi lukea päivän lehdet, katsella tv:tä tai rentoutua vaikkapa huurteisen juoman parissa.

Tervetuloa!


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy