Lillbacka Global Oy

Vanha Talvitie 11 C
00580, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (010) 217 8800
Faksi: (010) 217 8807
Email: ,

Yrityksen esittely:

Lillbacka Global on suomalainen täyden palvelun logistiikka-, kuljetus- ja huolinta­yritys, jonka juuret ovat syvällä Pohja­laisessa kulttuurissa. Halu tehdä asiat paremmin näkyy meillä etenkin palvelujemme moni­puoli­suudessa ja henkilös­tömme korkeassa ammattitaidossa.

Toiminta-ajatuksenamme on ylläpitää ja kehittää laaja-alaista osaamista ja muodostaa siitä yksilöllisiä, asiakkaan tarpeisiin kulloinkin sopivia kuljetusratkaisuja. Toiminta-alueenamme on koko maailma.

Kun asioit kanssamme, saat käyttöösi oman yhteyshenkilön, joka hoitaa asiaasi alusta loppuun saakka ja johon voit olla yhteydessä kaikissa kuljetukseen liittyvissä asioissa. Meillä on mahdollisuus ja velvoite löytää sinulle aina paras ja edullisin ratkaisu, on kyseessä sitten kertakuljetukset tai kattava, vuosien yhteistyösopimus. Kutsumme reseptiämme jousta­vuudeksi.

Lillbacka Global on osa Lillbacka-konsernia, jolla on pitkät perinteet mm. teollisuudessa ja vienti- ja tuontitoiminnassa. Yrityksen palveluksessa on yli 25 henkeä ja vuosittainen liikevaihto on lähes 20 miljoonaa euroa.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy