Vahterus Oy

Pruukintie 7
23600, Kalanti
etsi kartalta >>

Puhelin: (02) 840 70
Faksi: (02) 840 7299
Email: ,

Yrityksen esittely:

Vahterus Oy on Varsinais-Suomessa sijaitseva hitsattuja levylämmönsiirtimiä valmistava yritys. Toimitusjohtaja Mauri Kontu perusti yrityksen Kalannin Vahteruksen kylään vuonna 1990, jotta kotipaikkakunnan yritystoiminta kehittyisi.

Vahterus Oy on kasvanut yhdeksi maailman johtavista hitsattujen levylämmönsiirtimien valmistajista. Kolmen työntekijän panostuksella alkanut liiketoiminta on vuosien aikana laajentunut voimakkaasti, ja tällä hetkellä Vahterus työllistää yli 140 henkilöä. Tuotantotilat ovat kasvaneet viimeisten laajennusten jälkeen runsaaseen 8 000 neliömetriin.

Vahterus Oy:n pääresurssit ovat tuotekehityksessä, johon investoidaan jatkuvasti. Yrityksemme kehittämää teknologiaa hyödynnetään maailmanlaajuisesti pääasiassa prosessi- ja kemianteollisuudessa, kylmätekniikassa ja energiateollisuudessa. Tuotteitamme käytetään yli 50 maassa, ja viennin osuus liikevaihdosta on yli 90 prosenttia.

Tuotteidemme korkea laatu perustuu jatkuvaa tuotekehitykseen, automatisoituun tuotantoteknologiaan sekä vahvaan sovellusosaamiseen. Vahteruksen lämmönsiirtimillä on maailman johtavien luokituslaitosten hyväksynnät.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Maansiirto Karvinen Oy
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy