Ved-Systems Oy Engineering

Kertunpolku 5
15540, Villahde
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 767 6486
Faksi: (03) 758 0323
Email:

Yrityksen esittely:

Ved Systems aloitti 1997 toimittamalla mm. GreCon-laadunvarmistus- ja tuotantoturvalaitteita lähinnä Suomeen ja sen lähialueille. Asiakaskunta koostui aluksi puulevyteollisuudesta sekä suomalaisista projektitoimittajista näin toiminta on ollut maailmanlaajuista.

"Yhdessä tai yksin" toimitettu Suomen levein leveänauhahiomakone (työleveys yli 3000 mm), saheviilun valmistus (esim. parketin pintalamelli), erilaiset koulutus- ja sisäänajotehtävät (esim Suomen ensimmäinen kolmikerros-levytehdas 1998). Muun muassa tällöin otettiin käyttöön toinen Mühlböck puutavarakuivaamo. Yhteistyö alkoi Mühlböck:n kanssa 1999 alkaen laitedokumenttien käännöksistä aina laitetoimituksiin. Nykyinen asiakaskunta sai alkunsa sahateollisuudesta ja höyläämöistä. Asiakaskohtaisuus ilmenee Ved Systems Oy Engineering:llä siten, että asiakaskunnan tarve on lisännyt yhteistyöpartnereiden määrää.
Viilunsaumaus ja viiluleikkurit (FisherRückle) , puunkosteudenmittaus (Sprecher, Gann, Merlin, Trotec), lämpötilanmittaus (Gann, Trotec), ilmankosteuden mittaus (Gann, Merlin, Trotec), sahatavaraskannerit (Sprecher), ilmankostuttimet (Merlin), saha-automaatio (Sprecher) puuteollisuudelle luo tehokkaampaa tuotantoa, varmempaa laatua saattaa näin parempaa tulosta.

Jotta voisimme palvella myös yhteistyöpartnereitamme paremmin, toimitamme mittalaitteita rakennusteollisuudelle (mm. betonin kosteudenmittaus Gann ja Trotec), lämpökamerat (Trotec)
Yhteiseksi nimittäjäksi on muodostuneet niin mekaaninen puunjalostus- kuin rakennusteollisuus ja kaupallinen suuntautuminen saksankielisten maiden kanssa.

Tervetuloa

Yhteistyötä
Ved Systems Oy Engineering


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy