Viherympäristöliitto ry, Grönmiljöförbundet rf

Viljatie 4 C (4. krs)
00700, Helsinki
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 197 1273, 050 4381 860
Email: ,

Yrityksen esittely:

Viherympäristöliitto on vuonna 1991 Tampereella perustettu viheralan valtakunnallinen keskusjärjestö.

Liiton tärkeimpiä tehtäviä ovat viheralan ammatillinen kehittäminen ja ammattialan tunnetuksi tekeminen.

Viherympäristöliitto on viher- ja ympäristösuunnittelun, -rakentamisen, -hoidon sekä alan kaupan ja taimituotannon palvelu- ja asiantuntijaorganisaatio. Liitto on Puutarhaliiton jäsen.

Missio:

Toimimme kaikille terveellisen, viihtyisän ja turvallisen rakennetun ympäristön ja maiseman puolesta. Viherympäristöliitto kattojärjestönä yhdistää (viher)alan toimijat verkostoksi. Liitto kokoaa, jakaa sekä kehittää käytäntöjä. Tavoitteena on edistää laatua ja kestävää kehitystä. Mahdollistamme hyvän luontosuhteen rakentumista.

Visio:

Strategiakauden lopussa VYL on alan auktoriteetti ja aktiivinen imagon rakentaja. VYL on alan yhteen sitova toimija, joka ohjaa ja luo alan toimintatapoja, edistää laatua ja sitouttaa kestävään toimintaan.

Toimimme:

Ammattitaidon kehittäjänä: koulutus- ja julkaisutoiminta, konsultointi, sekä Viherympäristö-lehti ja Vihreä Kirja
Menekinedistäjänä: näyttelyt, yhteistoiminta alan ja sidosryhmien välillä, teematapahtumat, eri kehittämisprojektit, Viherympäristö-lehti, liiton verkkosivut
Edunvalvojana: viheralan etujen valvonta ja alan intressien edistäminen puutarha-alan sisällä, muiden alojen yhdistysten kanssa ja koko yhteiskunnassa valtion hallintoa ja kansainvälisiä kontakteja unohtamatta
Aatteellisena toimijana: viheralan opintomatkat, järjestöille suunnatut palvelut, alan tunnettuuden lisääminen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa

ARVOT ELI TOIMINTAA OHJAAVAT PERIAATTEET:


Kestävä toiminta

Edistämme reilua ja avointa toimintaa. Viherympäristöliitto ja sen jäsenyhdistykset sitoutuvat eettisiin pelisääntöihin ja kestävän ympäristörakentamisen kriteereihin.

Parempi ympäristö ja parempi yhteiskunta

Ponnistelemme lakkaamatta paremman ympäristön puolesta.


Rohkea tulevaisuusorientoitunut toiminta

Seuraamme tarkasti ajan ilmiöitä ja yleistä kehitystä kotimaassa ja ulkomailla. Koulutamme tavoitteellisesti alan ammattilaisia vuorovaikutuksessa kouluttaja- ja yhteistyötahojen sekä jäsenyhdistysten kanssa.

Vastaamme ketterästi muuttuviin haasteisiin ja tartumme rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin. Olemme viheralan parhaita ja luotettavimpia asiantuntijoita ja toimijoita.


Array
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy