Mynämäki (Mynämäen kunta)

Virastotie 6
23100, Mynämäki
etsi kartalta >>

Puhelin: (02) 437 6600
Faksi: (02) 437 6619

Yrityksen esittely:

Tervetuloa virkeään maaseutukuntaan, jossa on kaupunkitason palvelut. Tarjoamme luonnonläheistä elämisen laatua ja hyvät peruspalvelut. Tutustu kuntaamme ja tonttitarjontaamme myös kotisivuillamme!
Mynämäki sijaitsee 30 kilometrin etäisyydellä Turusta valtatie 8:n varressa kuuluen Turun talousalueeseen. Mynämäki on Turun naapurikunta yhteisellä Kuhankuonon rajapyykillä.Matkailu

Mynämäki on kunta, jolla on rikas esihistoria, historia ja kulttuuri. Tämän päivän Mynämäki tarjoaa matkailijoille monia nähtävyyksiä, vaihtelevan ja monipuolisen luonnon antamat mahdollisuudet sekä kaupunkitason palvelut.
Luonnossa liikkujille Mynämäen seudulla on tarjolla monia opastettuja tai omatoimisesti tehtäviä retkeilymahdollisuuksia mainioine oheispalveluineen. Maaseudun rauhaa kaipaaville Mynämäestä löytyy useita erilaisia maaseutumatkailutiloja, jotka tarjoavat yksityisille matkailijoille, perheille ja ryhmille majoitusta ja ohjelmapalveluja.
Ostosmatkailijoille Mynämäen keskustassa olevat erikoisliikkeet ja monet eri alan käsityöläiset puoteineen tarjoavat elämyksiä ostosten parissa.Tervetuloa tutustumaan Mynämäkeen ja keräämään elämyksiä!

Klikkaa itsesi sivuille http://www.mynamaki.fi

Yhteystiedot
Vapaat Tontit:

Kunnalla on runsaasti kaavoitettuja omakoti- ja rivitalotontteja myytävänä ja vuokrattavana sekä keskustaajamasta että haja-asutusalueelta.

Omakotitontit
http://www.mynamaki.fi/tontit

Mynämäeltä voit omakotitontin varaajana myös valita ostatko tai vuokraatko tonttisi. Mikäli vuokraat ja päätät 5 vuoden kuluessa lunastaa tontin omaksesi, puolet maksetuista vuokrista luetaan kauppahinnassa eduksesi

Teollisuustontit:
http://www.mynamaki.fi/yrittajyys#260

Kunnan alueella on kolme teollisuusaluetta.
Roukkuli on vt. 8:n kyljessä, tonttien koot 3.000-8.000 m2.
Kintikkala sijaitsee rautatieaseman vieressä, tonttien koot 3.000-6.000 m2. Alue sopii hyvin asunnon ja työtilojen rakentamiseen samalle tontille.
Mietoisten alueella on noin 3000m2 suuruisia tontteja, joista osalle voi rakentaa asunnon ja työtiloja.

Lisätietoja antaa:
Tekninen johtaja Timo Oja (02) 4376 662
Kunnanjohtaja Seija Österberg (02) 4376 620Hakusanat
tontit, tontteja, yritystontit, teollisuustontit, omakotitontit, karjalan kirkko, kuhankuono, Varsinais-Suomi, turun seutu, turun seutukunta, omakotitontteja, teollisuustontteja, Turku, Lounais-Suomi


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Maansiirto Karvinen Oy
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy