Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd

Aleksanterinkatu 32
33100, Tampere
etsi kartalta >>

Puhelin: Ryhmämatkat: (010) 289 8111, Seuramatkat/liikematkat: (010) 289 8113
Email:

Yrityksen esittely:

Lomalinja Oy:n juuret ovat syvällä Pirkanmaassa. Se on osa 1939 perustettua Länsilinjat Oy:tä, joka jo ensimmäisinä toimintavuosinaan järjesti ryhmämatkoja. Varsinaisesti omaksi yhtiökseen Lomalinja Oy irrottautui vuonna 1977.

Lomalinja Oy kehittää toimintaansa ja tarjontaansa osana Länsilinjat Oy -konsernia. Vähemmistöosakkaina ja vastuullisina yhtiökumppaneina Lomalinja Oy:ssä ovat myyntijohtaja Sari Mäkinen ja toimistopäällikkö Leena Siukola. Toimistossa työskentelee seitsemän henkilöä.

Lomalinja Oy on jäsen Concorde Travel Group -ketjussa (CTG), joka on samalla yli 30 suomalaisen matkatoimiston verkosto. Jäsenyys CTG-ketjussa tuo hintaetua Lomalinjan asiakkaille. Asiakkaan kannalta Lomalinja on myös luotettava matkanjärjestäjä; se on luokiteltu luottoluokkaan AA. (Luokituksen on tehnyt Bisnode Finland Oy Soliditet-liiketoiminta.)

Lomalinja Oy tarjoaa runsaasti erilaisia teema-, loma- ja liikematkoja, leirikouluja, ryhmä- ja lukijamatkoja sekä räätälöityjä ratkaisuja kullekin kysyjälle.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy