Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd

Aleksanterinkatu 32
33100, Tampere
etsi kartalta >>

Puhelin: Ryhmämatkat: (010) 289 8111, Seuramatkat/liikematkat: (010) 289 8113
Email:

Yrityksen esittely:

Lomalinja Oy:n juuret ovat syvällä Pirkanmaassa. Se on osa 1939 perustettua Länsilinjat Oy:tä, joka jo ensimmäisinä toimintavuosinaan järjesti ryhmämatkoja. Varsinaisesti omaksi yhtiökseen Lomalinja Oy irrottautui vuonna 1977.

Lomalinja Oy kehittää toimintaansa ja tarjontaansa osana Länsilinjat Oy -konsernia. Vähemmistöosakkaina ja vastuullisina yhtiökumppaneina Lomalinja Oy:ssä ovat myyntijohtaja Sari Mäkinen ja toimistopäällikkö Leena Siukola. Toimistossa työskentelee seitsemän henkilöä.

Lomalinja Oy on jäsen Concorde Travel Group -ketjussa (CTG), joka on samalla yli 30 suomalaisen matkatoimiston verkosto. Jäsenyys CTG-ketjussa tuo hintaetua Lomalinjan asiakkaille. Asiakkaan kannalta Lomalinja on myös luotettava matkanjärjestäjä; se on luokiteltu luottoluokkaan AA. (Luokituksen on tehnyt Bisnode Finland Oy Soliditet-liiketoiminta.)

Lomalinja Oy tarjoaa runsaasti erilaisia teema-, loma- ja liikematkoja, leirikouluja, ryhmä- ja lukijamatkoja sekä räätälöityjä ratkaisuja kullekin kysyjälle.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Maansiirto Karvinen Oy
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy