Hoivakoti Niittyrinne Oy

Muurimäentie 7
61300, Kurikka
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 559 2827
Email:

Yrityksen esittely:

Hoivakoti Niittyrinne Oy sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Kurikassa, lähellä kaikkia palveluja. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalveluita erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Palvelut räätälöidään yksilöllisesti jokaisen asukkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Tarjoamme asukkaillemme lämminhenkisen ja turvallisen kodin sekä laadukkaat tilat. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tukee ja ohjaa asukkaita elämän eri vaiheissa.

Toimintaamme ohjaa ihmisarvon kunnioittaminen, lähimmäisen rakkaus ja yksilöllisyyden arvostaminen.

Asukkaamme osallistuvat arkisiin kodin tehtäviin ja erilaisiin päivittäisiin toimiin kukin oman toimintakykynsä mukaan. Asukkaitamme tuetaan itsenäiseen toimintaan ja kannustetaan osallistumaan yhteiseen tekemiseen. Toiminnan keskiössä on suoda asukkaille turvallinen, merkityksellinen ja aktiivinen arki työssäkäynnin, kodin ja harrastusten parissa.

Itsenäisen toiminnan edellytyksiä harjoitellaan ja kehitetään yhdessä arkisten asioiden parissa. Tuemme asukkaitamme tasavertaiseen elämään yhteiskunnan jäseninä.

Asukkaiden omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita vierailemaan meillä.

Asuntomme ovat 25- 30 m2 kokoisia ja jokaisessa asunnossa on omat suihku- ja wc-tilat. Kodikkaissa yhteisissä tiloissa kokkaillaan, ruokaillaan ja vietetään yhteistä aikaa viihtymällä ja harrastamalla yhdessä. Ilmapiirimme on turvallinen, lämmin ja kodinomainen.

Palveluiden ja kuntoutuksen suunnittelussa otamme huomioon asukkaiden elämäntilanteen, yksilölliset tavoitteet ja tarpeet. Tavoitteenamme on tukea asukkaitamme mahdollisimman itsenäiseen elämään sekä tukea työssäkäyntiä ja harrastuksia.

Haluamme tarjota asukkaillemme merkityksellisen ja turvallisen elämän sekä yksilöllisten tarpeiden mukaisen hoidon ja huolenpidon. Tehtävämme on tukea asukkaidemme itsenäistä elämää ja elämänhallintaa asukkaan yksilöllisyyttä arvostaen, hänen vahvuuksiensa ja voimavarojensa mukaisesti. Toimintamme tukee yksilöllisyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Asukkaillamme on hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet viriketoimintaan. Suunnittelemme erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja, käymme yhdessä retkillä ja tutustumme erilaisiin kulttuuripalveluihin.


Array
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy