Päivölän Ratsutila

Sammaljärventie 1
54920, Taipalsaari
etsi kartalta >>

Puhelin: (020) 756 9680
Matkapuhelin: 040 594 0451
Email:

Yrityksen esittely:

Päivölän Ratsutilan viihtyisät ja lämpimät tallitilat on rakennettu vanhaan navettarakennukseen. Uudistetuissa tiloissa palvelevat nyt kahvio, naisten ja miesten pukuhuoneet suihkuineen ja wc-tiloineen, loimi- ja varustehuoneet sekä vanha talli ja pihatto. Talli- ja sosiaalitiloissa on huomioitu myös liikuntarajoitteiset.

Tallitilat on rakennettu vuonna 1971 ostetun tilan vanhaan navettarakennukseen. 1940-luvulla rakennetun navetan seinien kivet on louhittu kertoman mukaan paikan päältä. Aikoinaan tiloissa oli navetan lisäksi pieni hevostalli, kanala, sikala ja karjakeittiö. Tällä hetkellä hevostalli toimii rehuvarastona ja virtastorni pyöreänä satulahuoneena. Tornin seinässä on ikkuna, josta näkee mukavasti kentälle.

Hevosille on kunnostettu pihattosuoja vanhaan heinätalliin. Hevoset voivat valita milloin käyskentelevät metsätarhassa tai milloin hakeutuvat pihaton hämyiseen suojaan. Hoitokarsinoita on kahdeksan - 3 vanhassa tallissa ja 5 uudessa tallissa. Pesupaikka on vanhan tallin ulko-oven vieressä. Kuivikkeena käytämme turvetta niin pihatoissa kuin karsinoissakin.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy