Fysikaalinen Hoitolaitos Yli-Kunto Oy

Torikatu 3
84100, Ylivieska
etsi kartalta >>

Puhelin: (08) 424 681
Email:

Yrityksen esittely:

ysikaalinen Hoitolaitos Yli-Kunto Oy on Ylivieskassa sijaitseva yritys, jonka palveluihin kuuluvat fysikaaliset hoidot, kuntoutukset ja osteoporoositutkimukset. Yrityksellä on myös toinen, hiukan pienempi toimipiste Alavieskassa. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja asianmukaista hoitoa moderneissa ja viihtyisissä tiloissa ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökunnan antamana.

Fysikaalisen hoidon palveluihimme sisältyy koko kuntouttamisen laaja kenttä niin lapsi- kuin aikuispotilaillekin, yksilöinä ja ryhminä. Olemme erikoistuneet vaikeavammaisten lasten ja aikuisten fysioterapiaan, akupunktiohoitoihin sekä työfysioterapiaan. Erikoisosaamiseemme kuuluvat myös lymfaterapia ja luuntiheys- eli osteoporoositutkimukset Dexa-laitteella.

Suunnittelemme, tuotamme ja myymme fysioterapiavälineistöä alan ammattilaisille ja asiakkaillemme koko EU:n alueella. Tuotteet ovat testattuja, toimivaksi ja kestäväksi havaittuja omassa arkisessa työssämme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Hakusanat:

fysioterapia, fysikaalinen hoito, kuntoutus, osteoporoositutkimus, tuotemyynti, lymfaterapia, akupunktiohoitaja, dexa-mittaus, työfysioterapia, ryhmäkuntoutus,


Tagit

Terveys
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy