Erämatkailu Piirainen

Nurmestie 1590
88900, Kuhmo
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 0400 219 197
Email:

Yrityksen esittely:

Retkiä luonnon ehdoilla

Erämatkailu Piirainen on Kuhmossa ympäri vuoden toimiva luonto-ohjelmapalveluyritys.Liikkuminen retkillämme tapahtuu ilman luontoa häiritseviä moottoreita retkeläisten omin voimin. Itäisen Suomen runsaat puhtaat vesistöt ja lukuisat hakkuilta säästyneet erämaiset alueet sekä harva asutus luovat mainiot puitteet onnistuneelle retkelle.

Melontaretket järjestämme jokireiteillä tai erämaisilla järvillä ja souturetkeille on hyvät puitteet lukuisilla järvillämme. Vuokraamme myös melontakalustoa ja kirkkoveneitä.

Eläintentarkkailun kohteina ovat eläimet joita, tapaa luonnosa liikkuessa vain sattumalta ja joitakin vain aniharvoin. Kojuja ja tarkailupaikkoja on mm.ahmalle, liito-oravalle ja majavalle.

Koskiuinti on erikoisuutemme, jota teemme ympäri vuoden seikkailunhaluisille ja uusia erikoisia kokemuksia hakeville. Järjestämme turvallisia uintiretkiä Kuhmon keskustassa virtaavassa Pajakkakoskessa. Suunnittelemme yrityksille ja yhteisöille erilaisia virkistystapahtumia, yhteishenkeä kohottavia retkiä ja kokousten oheisohjelmia.

Rastinjärven rannalla hienolla paikalla on 2 + 2 hengen mökki, jota vuokramme kesäaikaan.

Ota yhteyttä - suunnittelemme retken sinun ja ryhmäsi tarpeiden mukaan.


Tagit

 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy