Ekman Systems

Sorakatu 5
65100, Vaasa
etsi kartalta >>

Puhelin: (06) 320 4600, (06) 320 4646
Faksi: (06) 312 4322
Email:

Yrityksen esittely:

Oy Ekman Systems Ab on palveluyritys joka toimii toimistoteknisellä alalla.

Myymme ja toimitamme toimistoihin ajanmukaiset laitteet ja tarvikkeet, jotta toimistotyö sujuisi joustavasti. Pyrimme olemaan reilu ja luotettava kumppani joka tekee hankintaprosessin asiakkailleen helpoksi ja huolettomaksi.

Missiomme on olla kokonaistaloudellisesti edullinen yhteistyökumppani joka säästää asiakkaidemme aikaa ja vaivaa hankinnoissa.

Yritys on perustettu 1961, ja kohta puolen vuosisadan kokemuksella kuulumme vanhimpien alalla toimivien yritysten joukkoon. Pitkä historia on osoitus siitä että pidämme hyvää huolta asiakkaistamme.

Toimistotekniikka on kehittynyt huimasti tänä aikana, ja niin tapahtuu jatkossakin. Teemme parhaamme että pystymme myös jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme laatutuotteita ja hyvää palvelua.


Hakusanat:

toimistotekniikka, laitemyynti, tarvikemyynti, toimistotarvike, toimistolaite, monitoimilaite, dataprojektori, postimaksukone, sanelin, kuumajuoma-automaatti, ergonomiatuote, säilytyskaappi, atk-tarvike, toimistotarvike, huoltopalvelu, hyllytyspalvelu, asiakirjatuotannonkustannuskartoitus,


Tagit

Kauppa
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy