Carlo Casagrande & Co Oy

Abraham Wetterintie 4 A, PL 155
00811, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 755 131
Faksi: (09) 755 13355
Email:

Yrityksen esittely:

Carlo Casagrande & Co Oy on kotimainen maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys. Jo toisessa polvessa toimiva yhtiö on perustettu vuonna 1959. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme johtavaa laatua ja toimivuutta, jotka ovat nykyaikaisen tuotannon keskeisiä menestystekijöitä.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat huonekalu- ja kalusteteollisuuden komponentit ja tarvikkeet (mm. kalusteovet, helat), elektroniikkateollisuuden komponentit (mm. ferriitit, kondensaattorit) sekä sähköteollisuuden raaka-aineet ja puolivalmisteet (mm. Cu-köydet, vastuslangat). Kansainvälisesti kilpailukykyisten hintojen lisäksi olemme panostaneet toimintamme tehokkuuteen ja sujuvuuteen. Niinpä ei ole sattumaa, että juuri Casagrandelta löytyvät kattavimmat valikoimat, asiantunteva palvelu ja ripeät toimitukset.

Hakusanat:
Huonekalukomponentit, huonekaluaihiot, Casagrande Carlo, Carlo Casagrande, passiiviset komponentit, prosessorit, komponentit, huonekaluhelat, keittiöhelat, kylpyhuonehelat Carlo Casagrande, kylpyhuonehelat


Tagit

kaluste
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy