Carlo Casagrande & Co Oy

Abraham Wetterintie 4 A, PL 155
00811, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 755 131
Faksi: (09) 755 13355
Email:

Yrityksen esittely:

Carlo Casagrande & Co Oy on kotimainen maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys. Jo toisessa polvessa toimiva yhtiö on perustettu vuonna 1959. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme johtavaa laatua ja toimivuutta, jotka ovat nykyaikaisen tuotannon keskeisiä menestystekijöitä.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat huonekalu- ja kalusteteollisuuden komponentit ja tarvikkeet (mm. kalusteovet, helat), elektroniikkateollisuuden komponentit (mm. ferriitit, kondensaattorit) sekä sähköteollisuuden raaka-aineet ja puolivalmisteet (mm. Cu-köydet, vastuslangat). Kansainvälisesti kilpailukykyisten hintojen lisäksi olemme panostaneet toimintamme tehokkuuteen ja sujuvuuteen. Niinpä ei ole sattumaa, että juuri Casagrandelta löytyvät kattavimmat valikoimat, asiantunteva palvelu ja ripeät toimitukset.

Hakusanat:
Huonekalukomponentit, huonekaluaihiot, Casagrande Carlo, Carlo Casagrande, passiiviset komponentit, prosessorit, komponentit, huonekaluhelat, keittiöhelat, kylpyhuonehelat Carlo Casagrande, kylpyhuonehelat


Tagit

kaluste
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Maansiirto Karvinen Oy
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy