Puutarha Ekman

Paattistentie 506
21330, Paattinen
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 041 544 7060 Jenna Ekman, 040 559 0360 Pentti Ekman
Email:

Yrityksen esittely:

Puutarha Ekman on jääsalaatin maapohjaviljelyyn erikoistunut pieni kasvihuonepuutarha Turun Paattisilla. Viljely puutarhalla on aloitettu tomaatin ja kurkun viljelyllä 1950-luvulla. Puutarha työllistää isäntäperheen lisäksi kolme ulkopuolista työntekijää.

Olemme halunneet pitää puutarhan pienenä perheviljelmänä, jotta pystymme itse tarkistamaan myyntiin lähtevät tuotteet ja siten takaamaan tuotteidemme korkean laadun. Meillä jokainen tuote saa yksilöllisen kohtelun aina kylvöstä sadonkorjuuseen asti. Kaikki työvaiheet, kuten kylvö, istutus, sadonkorjuu ja pakkaus tehdään käsin, sillä haluamme että tuote tulee priimakunnossa Sinun ruokapöytääsi asti.

Jääsalaattimme kasvavat maapohjalla mehevässä turvemullassa ja ne kastellaan raikkaalla porakaivovedellä. Emme käytä lainkaan kemiallisia torjunta-aineita, joten voit olla varma tuotteiden puhtaudesta ja torjunta-aineettomuudesta.
Kellaripuoti Paattisilla on avoinna perjantaisin klo 15-19 ja lauantaisin klo 11-15.

Tervetuloa kellaripuotiin ostoksille. Valikoimassa mm. maitotuotteita, lihaa, kananmunia, vihanneksia, mehuja…. Ja kaikki tietysti läheltä! Lähituottajien laadukkaat tuotteet helposti ja nopeasti! Kellaripuoti sijaitsee Paattisilla, Paattistentie 506.Aito paikallinen ruoka ja terveelliset makuelämykset ovat lähellä sydäntämme. Haluamme että juuri Sinä saat nauttia aidosta ja puhtaasta ruuasta, jota paikalliset tuottajat ja maanviljelijät ovat sydämellään meille tuottaneet.

Paikallinen ruoka on turvallinen valinta, sillä tuotantoketju on lyhyt ja läpinäkyvä. Paikallisuuden ytimenä on että tuottaja tietää kenelle tuottaa ja Sinä tiedät kenen kasvattamaa tomaattia puraiset tai kenen lehmien maidosta valmistettua jätskiä nautiskelet.

Nettipuodistamme löydät paikallisten tuottajien kasvattamia ja valmistamia herkkuja aina lihasta ja maidosta leipään ja vihanneksiin. Meille on tärkeää että tuotteet ovat suomalaisia, puhtaita, turvallisia ja terveellisiä.

Toimitustavaksi voit valita noutopisteen tai postituksen, mutta huomioithan ettemme postita tuoretuotteita, kuten lihaa, maitotuotteita ja vihanneksia. Tällä haluamme taata tuotteiden tuoreuden. Myös kotiin tai työpaikalle kuljetus sekä muut noutoajat onnistuvat kunhan soitat siitä Jennalle numeroon 041 544 7060.

Meiltä ostaessasi voit olla varma että tuotteet ovat 100 % suomalaisia.


Array
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy