Tanreco Oy

Konepajankatu 11
11710, Riihimäki
etsi kartalta >>

Puhelin: (019) 774 85
Faksi: (019) 774 8530
Email: ,

Yrityksen esittely:

Tanreco Oy on vuonna 1990 perustettu osakeyhtiö. Toimintamme pääpaikka on Riihimäellä josta hyvien kulkuyhteyksien päästä löytyvät näyttely- ja varastotilamme.

Olemme erikoistuneet hydrauliseen ja mekaaniseen kappalekiinnitykseen ja ohutlevyteollisuuden koneisiin ja laitteisiin sekä langankäsittelykoneisiin. Myös kunnossapidon laitteet kuuluvat tuoteohjelmaamme.

Päämiehistämme Römheld GmbH ja Erwin Halder KG ovat oman alansa maailman johtavia merkkejä. Näihin kuuluu myös Hilma Römheld GmbH ja Stark Spannsysteme GmbH.

Varastoimme laajalti tuotteitamme ja huollamme edustamiamme koneita ja laitteita. Myymme myös peruskorjattuja epäkeskopuristimia. Pyydä tarjous.

Henkilökuntamme koostuu teknisistä asiantuntijoista, joilla on laaja kokemus päämiestemme tuotteista. Saamme myös laajaa tukea reaaliajassa päämiestemme teknisestä myynnistä.

Huolto ja varaosapalvelu on yksi tärkeimmistä toiminta-alueistamme. Varastoimme Riihimäellä esim. kaikki tiivistesarjat myymiimme sylintereihin. Teemme myös vuosihuoltosopimuksia.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy