Turvallisuus 2000 Oy

Krossinkatu 9
20780, Kaarina
etsi kartalta >>

Puhelin: (02) 438 4300
Faksi: (02) 438 4310
Email:

Yrityksen esittely:

Jatkuvasti laajeneva CE-normit täyttävä tuotevalikoimamme on laajempi kuin näillä sivuilla esittelemme, joten jos haluamaanne tuotetta ei täältä löydy, ota meihin yhteyttä ja kysy.

Monipuoliset yhteytemme alalla auttavat teitä varmasti löytämään etsimänne. Jos haluatte myös muuta informaatiota yrityksestämme vastaamme mielellämme tiedusteluihin.

Oma tuotantomme painotuotteissa, ompelutöissä, erilaisissa kokoonpanotöissä sekä tarratöissä mahdollistaa asiakaskohtaiset räätälöinnit olemassa oleviin tuotteisiin sekä kokonaan uudet tuotteet.

Vuodesta 1994 toiminut Turvallisuus 2000 Oy suunnittelee, tuotekehittää, valmistaa, maahantuo ja myy myös luotettavia MEDTECH -tuotteita.

Omien MEDTECH -tuotteiden käyttökohteet ovat moninaiset. Tuotteita löytyy muun muassa ensihoitoon, ensiapuun, terveydenhoitoon, evakuointiin, pelastus-, väestönsuojelu-, palosuojelu- ja työsuojelutoimintaan sekä alan koulutukseen.


Hakusanat:

ompelutyö, kokoonpano, tarratyö, teippaus, tulostustyö, opastustaulu, turvakilpi, liikennemerkki, sammutuspeite, hitsaussuoja, ensihoito, ensiapu, tyhjiötuote, väestönsuojelu, terveydenhoitotuote


Tagit

Terveys
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy