Kemijärven seurakunta

Esaiaksenkatu 2
98100, Kemijärvi
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 578 9477
Faksi: 016 815 543
Email:

Yrityksen esittely:

Kemijärven seurakunta on rakentanut toimintaansa varten kolme kappelia, Luusuaan, Tapionniemeen ja Räisälään. Seurakunnalla on myös siunauskappeli Honkakankaalla ja leirikeskus luonnonkauniilla Ailanganniemellä. Vuoden 2007 alussa valmistunut uusittu seurakuntatalo toimii monien tilaisuuksien pitopaikkana, sieltä löytää myös kirkkoherranviraston.

Kemijärven seurakunnan hengellistä elämää voisi luonnehtia siten, että se on herätysliikkeiden värittämää luterilaista kirkollisuutta, jolle ominaisia toimintoja ovat seurat, raamattu- ja keskustelupiirit ja tietyt vuosittain toistuvat tapahtumat. Näitä ovat mm. Lestadiolaisen uusheräykset seurat pyhäinpäivänä ja pääsiäisenä, miesten päivät Räisälässä helmikuun puolivälissä, nuorten retket Maata näkyvissä -festareille sekä tietyt raamattuopetusviikot syksyisin ja keväisin. Kesäisin on tehty retket Uusheräyksen kesäseuroihin ja Evankeliumijuhlille.

Lähetystyötä seurakunnassa on pyritty voimakkaasti tukemaan. Nimikkolähettejä on kolmessa kohteessa Virossa, Kroatiassa ja Venäjällä. Työtä tuetaan lähetystapahtumin, lähetyskahvituksin, talkoin, lounain ja tempauksin.
Seurakunta on harjoittanut vuodesta 1990 lähtien omaa vapaaehtoista lähetystyötä Venäjällä Murmanskin alueella Kantalahdessa, jonne on hankittu huoneisto Inkerin kirkon työtä varten.


Array
 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy