Lenkki Oy

Sillanpäänkatu 3
38710, Kankaanpää
etsi kartalta >>

Puhelin: (02) 573 500
Faksi: (02) 573 5020
Email:

Yrityksen esittely:

Lenkki Oy on perustettu v. 1974 sen aikaisten merkittävimpien kenkätehtailijoiden toimesta. Yrityksen tarkoituksena on kenkäteollisuuden raaka-aineiden, komponenttien ja palveluiden tarpeiden tyydyttämien.

Yritys oli mukana rakentamassa kenkäteollisuudelle yhteistyöverkkoa, jonka tuloksena on mm. vientiyhteistyö sekä itään että länteen.

Lenkki Oy panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen, joka on tyypillisimmillään asiakaskohtaisten prototyyppien ja niistä muodostettavien uusien reseptuurien luomista yhteistyössä asiakkaan kanssa. Impulssi uusien tuotesovellusten kehittämiseen tulee asiakkaalta ja sen tavoitteena on asiakkaan tarpeiden tyydyttäminen.

Kehittämistyötämme on myös yhteistyö asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa, jolloin etsimme yhdessä teknistä erityisyyttä vaativia ongelman ratkaisumalleja. Mm. patentoitu pinkopohja on em. tuotekehityksen tulos.

Lenkki Oy osallistuu kenkäteollisuuden yhteistyöprojekteihin, joissa olemme mukana kehittämässä koko kenkäteknologiaa yhteistyössä kenkätehtaiden, muiden komponenttivalmistajien ja tutkimuslaitosten kanssa. Aloite kehitystoimintaan on tullut suomalaiselta kenkäteollisuudelta. Tuloksena kehittämistyöstä on mm. Innosuomi-palkittu, patentoitu Fenomex-monikerrospohjarakenne.

Lenkki Oy on SATRA:n (Shoe and Allied Trade Research Assosiation) jäsen.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Maansiirto Karvinen Oy
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy