Karelian Lomatuvat

Mikonvaarantie 360
59100, Parikkala
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 841 1855
Email:

Yrityksen esittely:

Vuokrattavat lomamökit


Rakensimme aluksi kolme höylähirsimökkiä v.1987 Mustaniemeen, joka on kauniin Simpelejärven hiekkaniemi Parikkalan kunnan, Intsilän ja Kesusmaan kylien välillä. Matkaa Venäjän rajalle on vain neljä kilometriä. Etäisyyksiä eripaikkoihin: Imatralta 70 km, Parikkalasta 18 km ja Savonlinnasta 73 km. Täällä Simpele-järven yläjuoksulla vesi on puhdasta ja kalastusmahdollisuudet ovat hyvät: mökkien edustalla on varmat muikkuapajat verkkokalastajille ja erinomaiset uistelumahdollisuudet. Laatokkaan laskeva järvemme on tuttu Simpeleen siioista, niin kuin Parikkala Piioistaan. Siikalahti on mielenkiintoisen melontareitin päässä, se on Suomen merkittävimpiä muuttolintujenkin pysähdyspaikka.

Vanhemmat mökit 2, 3 ja 4 ovat peruskorjattu v. 2003, samalla on otettu käyttöön uusi talviasuttava mökki. Mökkien välinen etäisyys on reilu 50 metriä joten mökeillä on omat piha-alueensa ja rantansa. Pihapiiri on rauhallinen ja maasto tasaista. Sieni- ja marjamaita riittää. Erinomaiseen hiekkarantaan, jossa oma soutuvene, on mökistä matkaa vain 10 metriä. Lähimpään naapuriin n.50-70m. Välissä suojapuustoa sekä suoja-aita mökkien 2 ja 3 välissä. Autotie perille.


Mökki 1

Varaava takka, jääkaappi-pakastin/yhdistelmä, sähköliesi, väri TV, keittiökalusteet, astiastot, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykkikone, liesituuletin-ilmanvaihtojärjestelmä ja pölynimuri.

Saunasta ja pesutilassa löytyy mm. kaakeloitu pesuhuone, lattialämmitys, WC, suihku ja lämmin vesivaraaja.

Ulkovarustukseen kuuluu mm. terassi, grillikatos/huvimaja, ulkogrilli, laituri, halkoliiteri ja soutuvene. Lisäksi kesällä puutarhakalusteet.


Mökit 2, 3 ja 4

Varaava takka, jääkaappi pakastelokerolla, sähköliesi, väri TV, keittiökalusteet, astiastot, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja pölynimuri.

Saunasta ja pesutilassa löytyy mm. kaakeloitu pesuhuone, lattialämmitys, suihku ja lämmin vesivaraaja.

Ulkovarustukseen kuuluu mm. ulko WC, terassi, ulkogrilli, halkoliiteri ja soutuvene. Lisäksi kesällä puutarhakalusteet.

Perushintaan kuuluu siivousvälineet ja aineet sekä soutuvene. Pelastusliivejä emme voi toimittaa kaikille asiakkaille.

Lisämaksusta liinavaatteet, siivouspalvelu ja muuta sopimuksen mukaan.


Tagit

 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy