Vat Finland Oy

Vanha talvitie 2-6
00580, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 774 3450
Faksi: (09) 736 661, (09) 774 34522
Email:

Yrityksen esittely:

Vat Finland Oy on 28.09.1993 perustettu perheyhtiö. Ensimmäiset kappaletavarakuljetukset aloitimme Vat Logistics B.V.:n kanssa konteilla Hollannista ja Belgiasta. Vat Logistics B.V on perustettu 1975 ja hoitanut kuljetuksia Suomeen 1970 luvulta lähtien. Kuljetuksien lisäksi teemme perinteistä huolintaa ja tullin luottonumero ja passitusvakuus meillä on ollut vuodesta 1994. Englannin liikenteessä olemme tehneet yhteistyötä Ntex Ltd:n(Ecotrans) kanssa vuodesta 1995. Meillä on edustajia myös Manner-Euroopassa, Kauko-Idässä, Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Henkilökuntaamme kuuluu seitsemän osaavaa kuljetusalan ja huolinnan ammattilaista. Beneluxin kuljetukset kattavat liikenteestämme noin puolet ja Englannin liikenne kolmanneksen. Loppuosa koostuu Euroopan maiden liikenteestä, valtamerikuljetuksista sekä huolinnasta. Voimme tarjota Teille kilpailukykyisiä hintoja ja henkilökohtaista kuljetuspalvelua. Hoidamme lähetysten kulun myyjältä ostajalle nopeasti ja luotettavasti.

Halutessaan asiakkaamme saa tiedon lähetysten nouto-, kuljetus- ja toimitusaikatauluista. Pääsääntöisesti lähetykset ovat määräpaikassa maahantulopäivänä tai seuraavana arkipäivänä.

Halutessanne luotettavaa ja pitkäaikaista kuljetus- tai huolintayhteistyötä olemme käytettävissänne. Odotamme soittoanne.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Vesijohtoliike Thomander Ky
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy