Suomen Vesileikkaus Oy

PESÄLAMMINTIE 1
42700, Keuruu
etsi kartalta >>

Puhelin: 020 7870050
Matkapuhelin: 040-740 5434
Faksi: 020 7870051
Email: ,

Yrityksen esittely:

Suomen Vesileikkaus Oy on vesisuihkuleikkauksen ja laserleikkauksen ammattilainen. Yrityksen henkilöstöllä on pitkäaikainen kokemus sekä vesi- että laserleikkauksesta.

Tuotanto:

Suomen Vesileikkaus Oy:llä on käytössään monipuolinen konevalikoima sekä laser- että vesileikkaukseen. Tehokkain ja paras markkinoilla oleva tuotanto- ja ohjelmointiteknologia mahdollistavat erittäin suuret leikkausnopeudet ja aikaisempaa vahvemmat materiaalipaksuudet. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa erittäin kilpailukykyisiä leikkaushintoja, parempaa laatua sekä nopeita toimitusaikoja.

Palvelut:

 • Vesileikkaus
 • Laserleikkaus
 • Putkien laserleikkaus (putkilaser)

  Hakusanat:

  vesileikkaus, vesisuihkuleikkaus, vesisuihkuleikkausta, laserleikkaus, tuotanto, laserleikkaukset, laserleikkauksia, vesileikkaukset, vesileikkauksia, typpileikkaus, typpileikkausta, happileikkaus, happileikkausta, särmäystä, särmäyksiä, särmäykset, särmäys, alumiinin leikkausta, kuparin leikkausta, titaanin leikkausta, kiven leikkausta, muovin leikkausta, kumin leikkausta, keraamin leikkausta, komposiittien leikkausta, lasin leikkausta, puun leikkausta, teräksen leikkaus, teräksen leikkausta, laserleikkausta, ohutlevyleikkaus, ohutlevyleikkausta, putken leikkaus, putken leikkausta, putkien leikkaus, putkien leikkausta, putkilaser


 •  

  Mukana:

   
  Voimatel Oy
  Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
  Pohjola Vakuutus
  Softness Oy
  Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
  Rentlift Finland Oy
  Tammenportti
  Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
  Järvelän Asennuspojat Oy
  Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
  Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
  Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

  Design (©) Hi-Vision Oy