Maankaivuu JAS T:mi

Siilitie 1 Y 220
00800, Helsinki
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 835 1794

Yrityksen esittely:

Kuvaus
Maankaivuu JAS T:mi on Uudenmaan alueella, tarvittaessa myös muualla Suomessa, toimiva monen alan tehokas ammattilainen. Yli 10 vuoden kokemuksella ”yleismies Jantunen” Jari Salmi tekee kaivinkoneurakointia kaikille niin aliurakointina, yhteistyönä rakennusliikkeille sekä yksityisille rakennuttajille.

Monialaisen yrityksen palveluihin kuuluvat myös pienrakennusten saneeraukset, huoneistoremontit lattiasta kattoon sekä julkisivumaalaaminen ja -laudoitukset sekä kalusteasennukset. Maankaivuu JAS T:mi hoitaa myös ajoneuvojen katsastukset ja hitsaukset sekä erilaisten teräs- ja peltirakenteiden hitsaukset, terassitikin hoidetaan piirustusten pohjalta.

”Yleismies Jantunen” Jari Salmi on myös tehokas apu muutoissa. Apua tarjotaan tavaroiden kantamiseen sekä kuljetukseen.

Kun tarvitset maansiirtäjää, työkonekuljettajaa, uusia listoja väliseinän purkajaa, autosi hitsaajaa ja katsastaja tai sohvan kantoapua, ota yhteyttä puhelimitse 24/7 ja kysy lisää!
Palvelut
- Maanrakennus; kaivinkoneurakointi, maansiirto, salaojitus, rakennuspohjat, jätevesijärjestelmät, alan pientyökoneiden kuljettajavuokraus
- Rakennusalan palvelut; saneeraus, huoneisto- ja pintaremontit pois lukien muuraus ja rappaus, pienrakennusten julkisivuremontit, kuten laudoitus, maalaus ja ulkolaatoitus, piharakennusten ja huoneistojen väliseinien purku, kalusteasennus
- Ajoneuvojen katsastus
- Metallialan palvelut; ajoneuvohitsaus, rautarakenteiden hitsaus, terassirakenteiden hitsaus piirustusten pohjalta
- Muuttopalvelut; kuljetus- ja kantopau


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy