Koralli-Tuote Oy

Yrittäjäntie 12 A
67100, Kokkola
etsi kartalta >>

Puhelin: (06) 831 9833
Matkapuhelin: 044 274 5135
Faksi: (06) 822 4380
Email:

Yrityksen esittely:

Koralli-tuote on 1979 perustettu kalustealan yritys. Julkisten tilojen erikoiskalustevalmistajana se kuuluu maamme johtaviin yrityksiin. Koralli-tuote on itsenäinen perheyhtiö ja omistajat kuuluvat sen toimivaan johtoon. Korkea osaamistaso ja kokemus tekee yrityksestä valiotoimittajan ja varteenotettavan yhteistyökumppanin.

Tuotanto on projektiluonteista ja keskittyy hoiva-alan kalusteisiin kuten sairaaloihin, terveyskeskuksiin, erilaisiin vastaanotto- ja palvelutiloihin. Lisäksi valmistetaan vaativia palvelutiskejä ja muitakin erikoiskalusteita julkisten tilojen tarpeisiin. Koralli-tuotetta kehitetään jatkuvasti; parantamalla seurantaa ja yhteistyömuotoja sekä panostamalla koko toiminnan laatuun. Yrityksessä arvostetaan rehellisyyttä ja avoimuutta joka luo luottamusta ja tasa-arvoa niin yrityksen sisällä kuin kaikessa yhteistyössä.

Koralli-tuotteen toimintaa kehitetään edelleen ottamaan vastaan entistä vaativampia kohteita. Suuri osa tuotannosta ohjataan sairaaloiden, laitosten ja vastaanottotilojen kalustamiseen.

Hakusanat:

Koulukalusteet, julkiskalusteet, sairaalakalusteet


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy