Koralli-Tuote Oy

Yrittäjäntie 12 A
67100, Kokkola
etsi kartalta >>

Puhelin: (06) 831 9833
Matkapuhelin: 044 274 5135
Faksi: (06) 822 4380
Email:

Yrityksen esittely:

Koralli-tuote on 1979 perustettu kalustealan yritys. Julkisten tilojen erikoiskalustevalmistajana se kuuluu maamme johtaviin yrityksiin. Koralli-tuote on itsenäinen perheyhtiö ja omistajat kuuluvat sen toimivaan johtoon. Korkea osaamistaso ja kokemus tekee yrityksestä valiotoimittajan ja varteenotettavan yhteistyökumppanin.

Tuotanto on projektiluonteista ja keskittyy hoiva-alan kalusteisiin kuten sairaaloihin, terveyskeskuksiin, erilaisiin vastaanotto- ja palvelutiloihin. Lisäksi valmistetaan vaativia palvelutiskejä ja muitakin erikoiskalusteita julkisten tilojen tarpeisiin. Koralli-tuotetta kehitetään jatkuvasti; parantamalla seurantaa ja yhteistyömuotoja sekä panostamalla koko toiminnan laatuun. Yrityksessä arvostetaan rehellisyyttä ja avoimuutta joka luo luottamusta ja tasa-arvoa niin yrityksen sisällä kuin kaikessa yhteistyössä.

Koralli-tuotteen toimintaa kehitetään edelleen ottamaan vastaan entistä vaativampia kohteita. Suuri osa tuotannosta ohjataan sairaaloiden, laitosten ja vastaanottotilojen kalustamiseen.

Hakusanat:

Koulukalusteet, julkiskalusteet, sairaalakalusteet


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Maansiirto Karvinen Oy
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy