maxit Oy Ab

Strömberginkuja 2
00380, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (010) 442 200
Faksi: (010) 442 2295
Email:

Yrityksen esittely:

maxit Oy Ab on johtava mineraalipohjaisten rakennusmateriaalien valmistaja ja edelläkävijä, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa teollisuudessa. maxit tarjoaa tunnettuja, ammattilaisten arvostamia Kahi-, Leca- ja Vetonit- tuotteita sekä niihin perustuvia kokonaisratkaisuja uudis- ja korjausrakentamisen moninaisiin tarpeisiin. Suomessa maxitilla on 12 tehdasta 10 eri paikkakunnalla. maxit Oy Ab:n liikevaihto vuonna 2007 oli 190 MEUR ja työntekijöitä n. 390.

Maaliskuusta 2008 maxit on ollut osa ranskalaisen Saint-Gobain-konsernin rakennustuotesektoria. Maantieteellisesti maxit kuuluu Pohjoismaiden ja Baltian alueeseen. Suomessa Saint-Gobainin rakennustuotesektoria edustavat maxitin lisäksi myös Gyproc, Isover ja SG Pipe Systems.

Saint-Gobain kuuluu sadan maailman suurimman teollisuuskonsernin joukkoon. Sillä on 207 000 työntekijää 57 maassa, ja sen vuosittainen liikevaihto on 41,6 miljardia euroa. Saint-Gobain jakautuu viiteen seuraavaan osastoon: Flat Glass, High-Performance Materials, Construction Products, Building Distribution ja Packaging.


 

Mukana:

 
Voimatel Oy
Suonenjoki (Suonenjoen kaupunki)
Pohjola Vakuutus
Maansiirto Karvinen Oy
Softness Oy
Insinööritoimisto Häyrinen Pekka Oy
Rentlift Finland Oy
Tammenportti
Hammaslääkärikeskus Denta Tero Siirilä
Järvelän Asennuspojat Oy
Eiran Isännöitsijätoimisto Oy
Re-Paint Oy Tom&Tom Ab
Työväen Akatemian Kannatusosakeyhtiö

Design (©) Hi-Vision Oy